Carmen Brumă a trecut prin momente de coșmar: „Stăteam întinsă, dezbrăcată, în speranța că mă voi îmbolnăvi”

Carmen Brumă a trăit o dramă cumplită după ce s-a îngrășat 40 de kilograme. La vârsta de 16 ani, vedeta a ajuns să cântărească 86 de kilograme.

25 aug. 2022, 10:34
Carmen Brumă a trecut prin momente de coșmar: „Stăteam întinsă, dezbrăcată, în speranța că mă voi îmbolnăvi”

Ca să ajungă la formele ideale care au consacrat-o, Carmen Brumă a trecut prin momente de coșmar. Foarte puțini sunt cei care știu că în urmă mulți ani, pe vremea adolescenței, Carmen Brumă se confrunta cu kilogramele în plus.

Citește și Carmen Brumă a dezvăluit secretul siluetei sale. Cum reuşeşte să arate impecabil, la 45 de ani

Pe fondul unei depresii destul de severe, vedeta s-a îngrășat 40 de kilograme, iar lupta pentru a scăpa de ele a fost una extremă.

„Totul a pornit în adolescență, undeva pe la 16 ani. Împreună cu tatăl meu, care obținuse un job de atașat militar al României la Moscova. A trebuit să ne mutăm cu toată familia în Moscova. Eu tocmai ce ieșisem Miss Boboc. O adolescentă în culmea gloriei, mutată în Moscova. Vă dați seama… visul oricărei adolescente.

Nu vorbeam rusă, dar nu aveam încotro și am plecat. Când am ajuns acolo, am intrat într-un soi de depresie. Și ce face o adolescentă care intră în depresie? Se refugiază în mâncare. Nu am perceput că iau câte un kilogram. Pur și simplu, am avut senzația că m-am trezit, peste noapte, cu 37-40 kilograme în plus. Repet: eu plecasem de la Miss Boboc.

Depresia s-a adâncit și am făcut tot felul de prostii care m-au costat sănătatea în acel moment. Am urmat tot felul de cure de slăbire”, a declarat Carmen Brumă, în cadrul podcast-ului realizat de Ilinca Vandici.

La vremea respectivă, Carmen Brumă a urmat numeroase diete care i-au pus viața în pericol. A aplicat tot felul de „trucuri” nocive și chiar a ajuns să își facă rău doar pentru a scăpa de câteva kilograme. Ulterior vedeta a descoperit că informația înseamnă putere și a reușit să iasă din cercul vicios. A înțeles cum funcționează organismul și care este modul sănătos și corect de a slăbi.

„Am mâncat supă de varză până mi-au crescut frunze, am băut oțet. Ajunsesem într-un stadiu în care atunci când mergeam pe stradă și ajungem în fața unei cofetării și vedeam prăjituri, automat îmi țâșneau lacrimi din ochi. Era ceva ce nu puteam controla.

Un alt episod foarte dur a fost când m-a găsit maică-mea pe balcon, la minus 35 de grade. Stăteam întinsă, dezbrăcată, în speranța că mă voi îmbolnăvi. Voi ajunge la spital și așa voi slăbi. A fost un episod ușor dramatic.

Din fericire, am transformat această suferință în ceva pozitiv. Ea m-a modelat și m-a făcut omul care sunt astăzi. Dar, datorită ei, mi-am descoperit pasiunea pentru ceea ce fac. Și simt că asta e menirea mea.”, a mai spus Carmen Brumă.

Citește și EXCLUSIV Adina Buzatu şi Amalia Bellantoni, val de miştouri la adresa lui George Buhnici: „Dacă astfel de afirmaţii ar fi făcute de Carmen Brumă, ai înţelege”/”M-am conformat: mi-am luat piele fără vergeturi, fără celulită”