Cele mai benefice alimente de toamnă. Carmen Brumă le recomandă pentru o siluetă de vis

Cele mai benefice alimente de toamnă. Anotimpul culorilor şi-a intrat în drepturi, odată cu alimentele care ne ajută să ne păstrăm în formă şi să avem silueta mult visată. Iar pentru a obţine asta, Carmen Brumă vine în ajutor.

16 oct. 2022, 09:56
Cele mai benefice alimente de toamnă. Carmen Brumă le recomandă pentru o siluetă de vis
Cele mai benefice alimente de toamnă

Cele mai benefice alimente de toamnă. Vedeta a făcut o listă cuprinzătoare a alimentelor ce apar în acest anotimp și care se pot consuma fără grijă. Legumele și fructele specifice anotimpului trebuie introduse în alimentați și asigură un meniu echilibrat, sănătos, și cu puține calorii.

Citeşte şi: Carmen Brumă a trecut prin momente de coșmar: „Stăteam întinsă, dezbrăcată, în speranța că mă voi îmbolnăvi”

Cele mai benefice alimente de toamnă

1. Rădăcinoase: sfecla roșie, gulie, țelină, morcov

2. Dovleac: sursa de vitamina B, fier, betacaroten, potasiu, glucide cu absorbție lentă. Ameliorează dispoziția, te ajută să-ți controlezi pofta de dulce

3. Crucifere: varza, conopida, broccoli (persoanele care au probleme cu tiroida trebuie să aibă grijă la cantități)

4. Fructe: pere, struguri, gutui, prune

5. Nuci: ideal de consumat după ce au fost sparte (curățate).”, acestea sunt alimentele recomandate de Carmen Brumă.

Carmen Brumă a dezvăluit secretul siluetei sale

Este un etalon pentru multe femei, când vine vorba de aspectul fizic. În vârstă de 45 de ani, soţia lui Mircea Badea se laudă cu un corp subţire şi tonifiat, însă are foarte mare grijă la ce mănâncă şi face mişcare regulat.

O dietă nu-ți garantează „neîngrășarea, indiferent de ce faci tu. Dieta este doar începutul unui alt stil de alimentație și de viață în general, este perioada în care tu înveți, testezi, te obișnuiești cu viitorul tău stil de viață. Așa cum orice drum de 1.000 de pași începe cu primul, așa și un stil de viață sănătos începe cu o dietă.

În concedii mănânc tot ce-mi doresc, cu aceleași limite despre care îți spuneam anterior, și nu vin de obicei cu kilograme în plus. Asta și pentru că sunt foarte scurte concediile noastre. (zâmbește)

Sunt o femeie de 45 de ani care își dorește să aibă grijă de ea cu mijloacele puse la dispoziție de epoca în care trăiește. Între un castravete pus pe față și un tratament de hidratare făcut la dermatolog sau estetician e o mare diferență.

Dacă sunt în pădure și vreau să fac un foc, decât să ciocnesc două pietre ca să obțin o scânteie la un moment dat, prefer să folosesc chibritul, dacă tot îl am la dispoziție. E mult mai eficient. Sigur că poți să faci un foc mic ca să te încălzești sau să-ți scape lucrurile de sub control și să dai foc pădurii, dar asta e o altă discuție.

Apelez la produse profesionale în mare parte și la ajutorul specialiștilor. Din punctul meu de vedere, rutină de beauty înseamnă alimentație echilibrată, hidratare, suplimente, produse cosmetice adaptate tipului de ten, tratamente cosmetice combinate cu proceduri dermato-estetice”, a declarat Carmen Brumă, pentru Viva.ro.