Carmen Brumă, pachet de nervi după ce a primit o amendă pentru parcare, chiar dacă plătise: „Să trimit eu dovezile, pe timpul meu, din cauza greșelii lor”

Carmen Brumă extre extrem de revoltată după ce a fost amendată pentru că a parcat pe un loc cu plată, deși plătise prin SMS locul de parcare.

24 aug. 2023, 18:53
Carmen Brumă, pachet de nervi după ce a primit o amendă pentru parcare, chiar dacă plătise: „Să trimit eu dovezile, pe timpul meu, din cauza greșelii lor”

Carmen Brumă a povestit, pe rețelele sociale, cu ce probleme s-a confruntat, după ce a parcat în zona Nerva Traian. Vedeta susține că a plătit locul de parcare, dar a fost amendată. Pentru a demonstra că are dreptate, a fost îndrumată să parcurgă un lung șir de etape anevoioase.

„Salut! Sunt un car de nervi și vreau să vă povestesc și vouă ce mi s-a întâmplat. Aveam o întâlnire și mă duc și parchez mașina în parcarea de la Nerva Traian, parcare din aia unde plătești prin SMS, dar poți să plătești, înțeleg, și fizic.

Citește și: Respectă aceste cinci reguli și poți scăpa de celulită. Carmen Brumă le-a dezvăluit: „Încep cu o veste bună”

Parchez frumos mașina, dau SMS la 7458, scriu acolo: „o oră și numărul mașinii”, primesc de la ei confirmare prin SMS că a fost rezervată parcarea pentru o oră și numărul mașinii mele, deci am trimis corect din moment ce mi-au trimis confirmare.

Mă duc frumos la întâlnire, mă întorc cu 10 minute mai devreme de a expira timpul pe care plătisem parcarea și ce să vezi, ce găsesc în parbriz: notă de constatare amendă pentru că n-am plătit parcarea.

Sun la numărul acela care este pe afișele din parcare unde ți se explică unde să dai SMS, cât costă și așa mai departe. Îmi răspunde o dispeceră foarte drăguță și îi explic: ‘Doamnă, uitați, am plătit parcarea prin SMS, am primit confirmare că am plătit-o, uitați-vă la ceas, în acest moment sunt încă în timpul rezervat conform mesajului de la dumneavoastră și ia uite ce găsesc, am o amendă în parbriz! Cum facem cu asta?’  

Citește și: Carmen Brumă, abdomen cu pătrățele după 2 saptămâni la all inclusive. Vedeta a dezvăluit secretul: „Consider că m-au ajutat”

‘Păi trimiteți dumneavoastră la [email protected] dovezi, captură de ecran cu mesajul pe care l-ați trimis, poză cu amenda’. Fac toate lucrurile astea, trimit la mailul respectiv, evident îmi vine un mail automat în care mi se spune că mai trebuie să completez vreo 7 formulare și să mai trimit eu dovezile în 7000 de părți, pe timpul meu, din cauza greșelii lor. Doamne, sunt un car de nervi!”, a scris Carmen Brumă pe Instagram.