Carmen Dan, despre arma furată: Sunt şanse foarte mari să o recuperăm

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat, duminică seară, că, din informaţiile pe care le deţine, sunt şanse foarte mari ca arma furată femeii jandarm agresate să fie recuperată în perioada următoare.

RomaniaTV.net
19 aug. 2018, 19:27
Carmen Dan, despre arma furată: Sunt şanse foarte mari să o recuperăm

„Sunt indicii, dar ar fi o mare greşeală din partea mea să le devoalez eu aici. Ţine de procedurile operative care ţin de gestionarea Poliţiei. Din informaţiile pe care le deţin, sunt şanse foarte mari să recuperăm arma”, a declarat Carmen Dan, la Antena 3.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au dispus, marţi seară, arestarea unui bărbat în vârstă de 32 de ani, suspectat că ar fi furat arma femeii jandarm la protestul din 10 august. El nu şi-a recunoscut faptele în faţa procurorilor.

Mr. Laurenţiu Cazan, coordonatorul jandarmilor: Avem o singură armă dispărută, a colegei noastre

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a relatat discuția pe care a avut-o la spital cu femeia jandarm agresată la protestul din 10 august, susținând că tânara a povestit că „trăiește pentru că a existat lângă ea colegul ei, Marius”. Ministrul spune că femeia are o vechime de peste un an în cadrul jandarmeriei.

„A insistat, și sper să nu se supere pe mine că spun lucrul acesta, să spună că ea trăiește pentru că a existat lângă ea colegul ei. Pentru că dacă vedeți imaginile veți vedea că ține scutul lui deasupra Ștefaniei în timp ce el primea lovituri. Ea insista în a îmi spune că a scăpat cu viață, ca prin urechile acului, datorită lui Marius”, a declarat Carmen Dan.