Carmen Dan vorbeşte despre starea mamei sale care este infectată cu COVID-19. „Este vizibil mai bună. Am putut să o sun”

Carmen Dan a declarat, marţi, că mama sa este internată de aproape două săptămâni la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş", după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Fostul ministru de Interne a ţinut să le mulţumească medicilor pentru că cea care i-a dat viaţă este într-o stare "vizibil mai bună".

RomaniaTV.net
08 sept. 2020, 09:21
Carmen Dan vorbeşte despre starea mamei sale care este infectată cu COVID-19. „Este vizibil mai bună. Am putut să o sun”

„Sunt aproape două săptămâni… de când mama a fost confirmată ca fiind infectată cu SARS-CoV-2. E în continuare în spital. Starea sa este vizibil mai bună. Mulțumiri pe această cale corpului medical de la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Balș!

Domnule profesor Cercel, doamnelor și domnilor medici, asistenți și infirmieri… vă mulțumesc public pentru grija pe care o aveți pentru pacienții dumneavoastră! Speranțele multora dintre noi sunt întreținute de profesionalismul și de grija de care dați dovadă în fiecare zi când vă îndepliniți menirea.

Tot datorită domniilor voastre, astăzi am putut să o sun pe mama, să-i spun “La mulți ani!” de ziua numelui său și să ne promitem reciproc că atunci când se va putea, ne vom petrece mai des timpul împreună. Vom merge în parc, așa cum Maria mea de suflet își dorește, vom vorbi despre toate și nimic, ne vom bucura simplu și firesc că ne avem! Nimeni și nimic, niciodată, nu poate înlocui dragostea de mamă!

Pentru că este o zi specială nu doar pentru mine, îmi doresc ca toți cei care poartă numele Fecioarei Maria să aibă parte de tot binele din lume, de sănătate și fericire.

Fie ca toate dorințele să vi se împlinească în aceste momente speciale și gândurile bune să vă însoțească la orice pas!
La mulți ani!”, este mesajul publicat de Carmen Dan, pe pagina sa de Facebook.

Carmen Dan a prezentat la România Tv DOVADA că mama sa are COVID. Fostul ministru, în lacrimi: „Mama este vulnerabilă”

Ameninţată cu excluderea din PSD, Carmen Dan a prezentat, la România TV, documentele din care reiese că mama ei este infectată cu noul coronavirus, iar ea este contact direct. Mai mult, fostul ministru de Interne a explicat că a luat legătura cu Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, pentru a-i explica că se află în izolare şi că ar risca un dosar penal dacă ar fi fost prezentă în Parlament pentru a dezbate şi vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.

BILANŢ CORONAVIRUS 8 SEPTEMBRIE ROMÂNIA. 1.136 de cazuri noi de COVID-19 și 41 de decese în ultimele 24 de ore