Carmen de la Sălciua a dat vestea cea mare: „E posibil să fiu însărcinată”

Carmen de la Sălciua a dat vestea cea mare. Cântăreaţa de muzică populară a luat pe toată lumea prin surprindere, în urmă cu câteva săptămâni, când a anunţat că se căsătoreşte cu iubitul ei, Marian Corcheș.

11 nov. 2022, 10:14
Carmen de la Sălciua a dat vestea cea mare: „E posibil să fiu însărcinată”
Carmen de la Sălciua a dat vestea cea mare

Carmen de la Sălciua a dat vestea cea mare. Foarte multă lume s-a mirat de hotărârea celor doi de a se căsători fără să spună nimănui, iar fanii sunt de părere că artista ar fi însărcinată. Şi câteva imagini recente, în care a apărut cu o burtică suspectă, i-a făcut pe fani să se gândească la faptul că vedeta urmează să devină pentru prima oară mămică.

Citeşte şi: Carmen de la Sălciua scoate armele din dotare. Vrea să o dea în judecată pe fosta soacră: „Sunt sătulă până peste cap”

Carmen de la Sălciua a dat vestea cea mare

Cântăreața a fost surprinsă zilele trecute la un eveniment la care a fost invitată să cânte, iar imaginile s-au viralizat extrem de repede pe rețelele de socializare. Fanii au observat imediat o burtică suspectă şi au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

Dacă unii s-au întrebat dacă artista urmează să devină mamă, alții au felicitat-o deja pentru sarcină. Carmen de la Sălciua a explicat că nu știe cu exactitate dacă este sau nu însărcinată în aceste momente, dar e posibil.

Noi ne dorim copii și încercăm. Încercăm, dacă ne ajută Dumnezeu să facem copii… Deocamdată nu am făcut un test de sarcină, e posibil (n.r. să fie însărcinată), nu știu, nu știu… Deocamdată nu am niciun simptom, bine, diferă de la graviduță la graviduță, așa că nu știu ce să spun…”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru Spynews.ro.

Carmen de la Sălciua, răsfăţată de soţ

Căsnicia celor doi a început cu dreptul, iar Marian Corcheș își dă toată silința să fie pe placul soției. Pe lângă micile cadouri și atenții, bărbatul vrea să îi demonstreze și că este un bucătar iscusit. El este cel care gătește, iar Carmen de la Sălciua se bucură de răsfățul de care are parte, iar uneori îl şi ajută în bucătărie.

Eu sunt una dintre norocoasele la care partenerul iubește să gătească. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru treaba asta. Eu cum am fost multă vreme singură, mâncam pe unde apucam, la evenimente, restaurante. Nu aveam timpul necesar să stau acasă. Fiind și singură, poate nici nu mă trăgea firea să fac asta. Acum de când suntem într-o relație, căsnicie, gătim și facem lucruri acasă. Gătește foarte mult Marian.”, a declarat Carmen de la Sălciua, potrivit Wowbiz.ro.