Carmen de la Sălciua, făcută praf de fosta soţie a lui Marian Corcheş: „A venit de la țară și și-a pus o rochie de la oraș”

Carmen de la Sălciua a fost făcută praf de fosta soţie a lui Marian Corcheş. Cântăreaţa şi iubitul ei au surprins pe toată lumea cu anunţul că se vor căsători, mai ales că evenimentul a avut loc în aceeaşi zi.

13 oct. 2022, 09:03
Carmen de la Sălciua, făcută praf de fosta soţie a lui Marian Corcheş: „A venit de la țară și și-a pus o rochie de la oraș”
Carmen de la Sălciua, făcută praf de fosta soţie a lui Marian Corcheş

Carmen de la Sălciua, făcută praf de fosta soţie a lui Marian Corcheş. Femeia este de părere că cei doi s-au grăbit să facă nunta, însă, în acelaşi timp le urează să se bucure de căsătorie. Cu toate astea, consideră că cei doi nu s-au străduit deloc cu pregătirile pentru nuntă și că nu au fost îmbrăcați potrivit.

Vizavi de relaţia lor, fosta soție a lui Marian Corcheș nu crede în iubirea dintre el și artistă şi consideră că Marian s-a grăbit întotdeauna și că a fugit în brațele altei femei atunci când i-a fost greu.

Carmen de la Sălciua, făcută praf de fosta soţie a lui Marian Corcheş

Părerea mea e că s-au grăbit, dar e decizia lor, nu am ce să spun mare lucru, să fie fericiți. (…) El întotdeauna a fost un om care s-a grăbit. Dacă nu i-a mers bine a fugit în brațele altei femei, a rămas acolo cât i-a fost bine. Când nu i-a mai fost nici acolo, a fugit în brațele altei femei, cam așa a făcut el lucrurile.

Nu l-am văzut încântat, l-am văzut drept, lângă ea, neatingând mireasa. Mireasa a fost frumoasă, o rochie frumoasă, dar nu ajustată.

Se vede, vrei să zic că a venit de la țară și și-a pus pe ea o rochie de la oraș? Mi se pare o nuntă grăbită. Un costum luat, pus, un mire care stă lângă mireasă ca o soră şi un frate. A luat rochia din magazin, şi un costum, le-au pus pe ei şi gata, a declarat fosta soție a lui Marian Corcheș la Antena Stars.

Citeşte şi: Carmen de la Sălciua este însărcinată? Vestea a fost dată chiar de ea: „S-a îndeplinit dorința”

Carmen de la Sălciua şi soţul ei au plecat în luna de miere

Cei doi s-au căsătorit civil, dar şi religios, marţi, 11 octombrie, iar cântăreața a purtat o rochie superbă de mireasă. Totul a fost foarte discret, iar artista a postat doar câteva poze de la marele eveniment.

Cântăreaţa a povestit cum s-a întâmplat totul, însă a oferit puţine detalii. A declarat doar că au fost cele mai frumoase momente din viaţa ei, iar în rest, a preferat să păstreze discreţia. A doua zi după nuntă, mirii şi-au făcut bagajele şi au plecat în luna de miere. Bineînţeles, undeva la căldură. Carmen de la Sălciua a vrut să ţină secret locul, dar a precizat că va anunţa pe Instagram.

A fost foarte frumos, au fost cele mai frumoase momente din viața noastră. Atât am de declarat de ziua de ieri. Sunt lucruri pe care vrem să le simțim noi și le-am simțit noi și nu vrem să dam mai multe detalii. Prefer să fiu discretă. Acum suntem în aeroport, vom pleca într-o țară exotică, o să postez mai târziu pe Instagram”, a mărturisit Carmen de la Sălciua.