Carmen de la Sălciua a făcut anunţul pe reţelele de socializare: „Voi face o fetiţă, Sofia se va numi”

Lui Carmen de la Sălciua îi lipsesc foarte mult petrecerile şi evenimentele, unde încânta şi cânta cu vocea sa. În plină pandemie de coronavirus, artista a fost nevoită să renunţe pentru moment la activităţile sale şi se află în auto-izolare, la fel ca şi ceilalţi români.

RomaniaTV.net
03 apr. 2020, 06:17
Carmen de la Sălciua a făcut anunţul pe reţelele de socializare: „Voi face o fetiţă, Sofia se va numi”

Având mai mult timp pentru ea acum, Carmen de la Sălciua ştie foarte bine ce îşi doreşte şi a împărtăşit şi prietenilor virtuali gândurile ei.

Citeşte şi: Cel mai iubit cuplu de muzică populară, ATACAT DE PATRONUL UNUI CLUB DIN REŞIŢA. „A fost violent cu mine şi cu soţul meu…”

Cântăreaţa își dorește să devină mamă. Nu a stabilit și când, dar vrea, din tot sufletul, o fetiță, căreia, deja, i-a ales și numele. “Eu trăiesc cu ideea că voi face o fetiță atunci când va fi timpul! Dar la cât îmi place numele ăsta… cred că și dacă e băiat tot Sofia îi pun nume”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Citeşte şi: Scene de groază cu Carmen de la Sălciua în pădure! Imaginile au fost văzute de peste 1 milion de oameni! Ce i s-a întâmplat artistei!

Carmen de la Sălciua, după ce a aflat de donațiile colosale făcute de Gigi Becali

Faptele bune făcute de Gigi Becali nu le-au fost indiferente vedetelor noastre, care îl apreciază din plin pe latifundiarul din Pipera. După ce a aflat de donațiile colosale făcute de finanțatorul FCSB, Carmen de la Sălciua nu a ezitat să-l laude pe acesta pentru bunătatea și implicarea de care dă dovadă.

Pe contul ei de Instagram, Carmen de la Sălciua s-a arătat de-a dreptul impresionată de gestul latifundiarului din Pipera, iar atunci când o fană a întrebat-o ce părere are de gestul lui Becali, artista a reacționat.

„Ce părere ai de faptele domnului Gigi Becali?” a fost întrebarea pe care a primit-o Carmen de la Sălciua, pe rețeaua de socializare.

„Un erou! Un om simplu cu un suflet imens. Să-i ajute Dumnezeu acestui om, că a făcut atâția oameni fericiți. Jos pălăria!” a răspuns Carmen de la Sălciua.