Carmen de la Sălciua a răbufnit la un an de la nuntă! Mesajul care i-a șocat pe fanii artistei

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au împlinit pe 11 octombrie un an de la nuntă. Dacă în urmă cu câteva zile, artista și soțul său erau în extaz și își trimiteau mesaje de dragoste pe rețelele de socializare, acum vedeta nu s-a putut abține și a făcut o postare care i-a șocat pe fanii săi.

17 oct. 2023, 12:25
Carmen de la Sălciua a răbufnit la un an de la nuntă! Mesajul care i-a șocat pe fanii artistei
Carmen de la Sălciua a răbufnit la un an de la nuntă! Mesajul care i-a șocat pe fanii artistei

Carmen de la Sălciua a răbufnit la un an de la nuntă! Carmen de la Sălciua este cunoscută pentru firea sa extrem de calmă, iar de-a lungul timpului, a evitat să se implice în scandaluri.

Citește și Soțul lui Carmen de la Sălciua, Marian Corcheș, nu poate scăpa de fosta soție. Femeia îi aduce acuzații grave: „Nu ne-am încheiat încă conturile, legea va decide”

Carmen de la Sălciua a răbufnit la un an de la nuntă!

Însă de această dată, Carmen de la Sălciua nu s-a mai putut abține și a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de dur pentru internauții care o judecă și bârfesc pentru ceea ce face.

„Aș vrea să vă spun ceva! Așa ca de la obraz! Vouă ăstora care stați pe TikTok (pierde vreme), ăstora care faceți mizerii grave pentru bani și frecați menta pe românește, dar știți să judecați la greu, voi pe toate le știți, în toate sunteți ași, la comentarii răutăcioase sunteți primii, articole scrieți că doar așa vă vine banul… dacă îi denigrați pe alții… și mai purtați și după voi o găleată de „admiratori” care vă țin în cuvânt și vin cu emoticoane de râs, că ce comic este să ne adunăm toți și să bârfim un om care muncește și își pierde nopțile. Și veniți după cu înjurături că ăla de ce are, că ăla de ce își permite… că muncește, de asta!”, a scris Carmen de la Sălciua pe InstaStory.

Pe data de 2 octombrie 2023, Carmen de la Sălciua și-a sărbătorit ziua de naștere. Cântăreața a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani și cu această ocazie soțul ei, Marian Corcheș, a surprins-o plăcut. Marian Corcheș i-a cumpărat artistei un buchet imens de trandafiri. Cântăreața a fost uimită de gestul partenerului ei de viață.

„Pentru mine ea e totul! La mulți ani, soția mea frumoasa! Te iubesc!”, a scris bărbatul la postarea pe care a făcut-o pe Instagram pentru frumoasa lui parteneră de viață.

Citește și Carmen de la Sălciua, car de nervi după ce nunta la care urma să cânte a fost anulată: “Nu fac story că sunt prea nervoasă!”