Carmen de la Sălciua a vorbit despre sarcină, după ce fanii i-au văzut burtica: „Noi ne dorim să fim părinţi”

Carmen de la Sălciua a vorbit despre sarcină, după ce fanii i-au văzut burtica. Artista și Marian Corcheș trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi îşi doresc foarte tare să devină părinţi. Prietenii virtuali sunt foarte atenţi la acest aspect şi pun multe întrebări.

02 apr. 2023, 20:09
Carmen de la Sălciua a vorbit despre sarcină, după ce fanii i-au văzut burtica: „Noi ne dorim să fim părinţi”
Carmen de la Sălciua a vorbit despre sarcină

Carmen de la Sălciua a vorbit despre sarcină. Deși fanii așteaptă cu sufletul la gură vestea cea mare, cântăreaţa mărturisea recent că nu este însărcinată, însă atunci când va decide bunul Dumnezeu să se întâmple acest lucru, va fi un mare motiv de bucurie.

Carmen de la Sălciua a vorbit despre sarcină

După fotografiile postate în costum popular, fanii nu au ezitat și i-au scris artistei în comentarii dacă nu cumva este gravidă. „Ești însărcinată?/ Vine bebe?”, sunt doar câteva dintre comentarii, după ce au văzut imaginile cu Carmen de la Sălciua.

Citeşte şi: Carmen de la Sălciua a dat din casă tot! În ce relații se află artista cu mama soacră

Noi ne dorim să fim părinți! Când va fi să fie, când va vrea Dumnezeu probabil așa se va întâmpla”, a spus Carmen de la Sălciua, pentru Wowbiz.ro.

Carmen de la Sălciua, revoltată de trendurile nefirești

Carmen de la Sălciua este o artistă căreia nu îi este teamă să își exprime deschis părerile în mediul online. Vedeta este o creștină convinsă și nu ezită să vorbească despre subiectele care sunt împotriva pricipiilor creștine.

Ea a explicat că e iritată de faptul că lumea pare să se îndrepte spre o pantă descendentă și că tot felul de comportamente și trenduri încep să fie considerate normale. Carmen a făcut referire la legalizarea căsătoriei dintre oameni și animale, subiect care o supără foarte tare și pe care l-a dezbătut public.

Carmen spune că nu este de acord cu asta, pentru că este creștină și crede că normalitatea trebuie să fie bazată pe valorile creștine. Ea a mai spus că nu ar putea fi fericită dacă ar vedea un om care se căsătorește cu o vacă și că aceste comportamente ar trebui să fie condamnate.

Nu sunt de acord cu așa ceva. Eu, ca și creștin, m-am născut creștin, dintr-o femeie și un bărbat. Nu pot să spun că dacă aș vedea pe stradă un domn cu o văcuță, aș putea să zic că e un cuplu frumos”, a declarat Carmen de la Sălciua.