Carmen de la Sălciua, adevărul despre sarcină. Artista nu s-a mai putut abține și a dezvăluit ce se întâmplă: „Vreau să vă lămuresc”

Carmen de la Sălciua a spus adevărul, după ce fanii au început să îi transmită felicitări pentru sarcină.

29 ian. 2024, 12:13
Carmen de la Sălciua, adevărul despre sarcină. Artista nu s-a mai putut abține și a dezvăluit ce se întâmplă: „Vreau să vă lămuresc”
Carmen de la Sălciua, adevărul despre sarcină

Carmen de la Sălciua este foarte fericită în căsnicia cu Marian Corcheș și se bucură de un succes foarte mare în cariera sa profesională, însă tot mai mulți oameni se întreabă când va deveni artista mamă pentru prima dată.

În ultimul timp, fanii ei din mediul online au crezut chiar că celebra cântăreață ar deja însărcinată și au început să-i transmită felicitări.

Pe pagina personală de Instagram, acolo unde îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa pe oamenii care o apreciază, Carmen de la Sălciua a fost asaltată cu mesajeșle despre o presupusă sarcină.

Citește și: Ramona Gabor, vacanță luxuriantă în paradisul vedetelor din România. Oricine trebuie să meargă aici măcar o dată în viață

Vedeta a declarat de multe ori că își dorește să devină mamă și că ea va fi prima care va da vestea dacă ar urma să aibă un bebeluș,

Chiar dacă nu a făcut niciun anunț despre copil, fanii din mediul online au început să îi transmită mesaje de felicitare și să îi ureze o sarcină ușoară. Acest lucru nu a fost pe placul artistei, care a pus capăt speculațiilor.

Vedeta a mărturisit că nu înțelege de unde a apărut acest zvon cu privire la presupusa ei sarcină și a declarat, din nou, că atunci când va avea în pântece un bebeluș, ea va da vestea cu cea mai mare bucurie.

„Sarcină ușoară! Te apreciez”, i-a transmis un fan.

„Mulțumesc că mă apreciezi. Dar de ce sarcină ușoară? Am anunțat eu ceva? Primesc atâtea mesaje cu acest subiect și vreau să vă lămuresc un lucru: să știți că dacă va fi o sarcină, va fi cu siguranță un motiv de mare bucurie! Când va fi… veți auzi din gura mea. Să nu mai presupunem lucruri și să ducem o știre falsă să se împrăștie”, a dezvăluit Carmen de la Sălciua.

Recent, artista și-a făcut publică dorința de a deveni mamă pentru prima dată. La începutul acestui an, Carmen a vorbit despre copil, dezvăluind că, în 2024, cel mai mare vis al ei este să aibă un bebeluș.

Citește și: Ramona Olaru, surprinsă în compania lui Gabi Bădălău în club. Iubita afaceristului, Bianca Drăgușanu, a lipsit din peisaj

„Este singura mea dorință pentru 2024! Chiar îmi doresc să avem un copil. Știi cum se zice, să fie ce o fi, dar să fie fetiță! Glumesc. Să fie ce o fi, dar să fie sănătos. Eu am postat acum din Spania, am cântat acolo și în ziua următoare m-am întâlnit cu niște prieteni care aveau o fetiță și m-am pozat cu ea.

Într-adevăr, e frumos să ai o fetiță, acum mi-ar plăcea și fetiță și băiat. Ce o fi, important este să îmi dăruiască Dumnezeu, dacă are pentru mine un copilaș”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru WOWbiz.ro.