Ramona Gabor, vacanță luxuriantă în paradisul vedetelor din România. Oricine trebuie să meargă aici măcar o dată în viață

Locul ales de Ramona Gabor pentru o vacanță perfectă este o destinație apreciată de multe vedete de la noi și merită vizitată măcar o dată.

29 ian. 2024, 10:33

Locul pe care Ramona Gabor l-a ales pentru a se bucura de o vacanță perfectă. Este o destinație foarte populară printre vedetele de la noi. La începutul acestui an, sora mai mică a Monicăi Gabor a plecat într-o vacanță de vis. Vedetei îi place foarte mult să călătorească și alege, întotdeauna, destinații de lux, așa cum a făcut și de această dată.

Citește și: Ramona Gabor a dezvăluit din ce câştigă bani în Dubai. „Mi-am construit viaţa de adult”

Stabilită de 10 ani în Dubai, acolo unde are o afacere cu parfumuri, a ales un loc unde se poate bucura din plin de soare. Ramona Gabor a plecat în Maldive, acolo unde are parte de liniște și de căldură.

Destinația este iubită și de alte vedete de la noi. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, Smiley și Gina Pistol și Gabriela Cristea și Tavi Clonda se numără printre persoanele publice cunoscute de la noi din țară care au vizitat Maldive și au rămas cu o impresie plăcută.

Multe dintre vedetele de la noi au ales să plece în vacanță în ianuarie. Doar așa se pot bucura de plajă și de vremea caldă, departe de frig și zăpadă.

Sora Monicăi a publicat câteva imagini din vacanță pe pagina sa de Instagram. Vedeta a postat fotografii de pe plajă, iar locul este, cu adevărat, unul special.

Citește și: Ramona Gabor își laudă nepoata. Este mândră de Irina Columbeanu: „E foarte deșteaptă, apare și în ziarele din Malibu”

Ramona Gabor, sărbători de iarnă în România

Chiar dacă este stabilită în Dubai de ani buni și duce o viață de lux, Ramona Gabor a ales să revină în țara natală de Crăciun. Vedetei i-a fost dor de casă, așa că a decis să petreacă timp alături de cei dragi cu ocazia sărbătorilor. Ramona Gabor a revenit la Bacău, și nu a regretat această decizie.

„După un deceniu în care am evitat ecourile Crăciunurilor dinaintea decesului mamei, anul acesta a marcat decizia de ultim moment de a mă reîntoarce acasă.

În mijlocul chipurilor familiare ale rudelor și prietenilor din copilărie, am găsit căldura vechilor tradiții, creând noi amintiri care rezonează cu spiritul iubirii și al păcii. Uneori, călătoria înapoi este o îmbrățișare vindecătoare”, a scris vedeta pe Instagram.