Carmen de la Sălciua, car de nervi după ce nunta la care urma să cânte a fost anulată: “Nu fac story că sunt prea nervoasă!”

Carmen de la Sălciua este una dintre artistele apreciate și căutate pentru a cânta la un eveniment privat. Aceasta vine alături de saxofonistul ei, Nelu Popa, de care nu se dezlipește. Cântăreața face un show spectaculos și ridică pe toată lumea la dans.

23 aug. 2023, 23:50

Carmen de la Sălciua a urcat rapid în topul preferințelor celor care iubesc muzica de petrecere și cea folclorică. Deși nu se numără printre cei mai scumpi artiști din România, cei care vor să le cânte la nuntă sau botez trebuie să știe că banii pe care artista îî cere nu sunt de neglijat.

 

Nunta la care Carmen de la Sălciua urma să cânte, împreună cu trupa, a fost anulată, iar vedeta a răbufnit. Cântăreței nu i-a venit să creadă că a fost pusă într-o asemenea situație.

Romantism la cote înalte! Carmen de la Sălciua, surpriză colosală de la soț: „Mereu e atent la detalii”
Carmen de la Sălciua, enervată la culme după ce nunta la care trebuia să cânte a fost anulată. Vedeta ajunsese deja la locul evenimentului.

Cântăreața este foarte solicitată la evenimente și are grijă, de fiecare dată, să fie prezentă la timp la ele și să-i facă pe invitați să se simtă bine. Din păcate, artista a avut parte de o experiență neplăcută, chiar în urmă cu puțin timp.

Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua a fost chemată să cânte la o nuntă, însă evenimentul a fost reprogramat. Ceea ce a deranjat-o pe vedetă a fost faptul că mirii nu au anunțat-o de schimbare, ci a aflat din altă parte.

Astfel, artista și trupa ei au ajuns la sala de evenimente, acolo unde au aflat că nunta nu mai are loc. Revoltată de această întâmplare, Carmen de la Sălciua a răbufnit pe rețelele de socializare.

“Nu fac story că sunt prea nervoasă! Nervoasă pe neseriozitatea oamenilor! O sală de evenimente, o cofetărie și eu și toată formația mea… stăm după niște miri care au mutat și au reprogramat nunta… iar acum ce credeți? Nici nu o mai țin… dar nici nu au anunțat! Am aflat și eu din alte părți!”, a scris cântăreața de muzică de petrecere pe Instastory.

Cu această ocazie, cântăreața a ținut să facă o precizare importantă pentru cei care au chemat-o să cânte la diverse evenimente. În cazul în care vor să reprogrameze evenimentul respectiv, avansul pentru acea dată va fi plătit din nou.

Câți bani cer Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț la o nuntă. Cele două artiste sunt la mare căutare

“Odată cu acest eveniment neplăcut…vă anunț că nunțile care vor mai veni… și vor dori să se reprogrameze din cauza unor probleme de ei știute… vor plăti din nou avansul pentru data dorită!”, a mai spus vedeta în aceeași postare.

Carmen de la Sălciua este serioasă și face tot posibilul să ajungă mereu la timp și să-și respecte cântările. Din acest motiv, vedeta cere seriozitate de la cei care o cheamă. Deși știe că meseria sa este solicitantă, artista nu poate tolera astfel de situații din partea oamenilor.

“Nu de alta, dar și au îmi respect programul, și eu sunt punctuală, și eu anunț și comunic… nu dau bir cu fugiții! Eu sunt un artist serios, la fel ca toți băieţii mei! Ne stresăm să ajungem la timp că așa e frumos…ne dăm peste cap, dormim şi mâncăm pe unde apucăm… Venim să vă facem nunta frumoasă!

Nu mă plâng, asta îmi e meseria, dar nici nu accept să fiu tratată cu neseriozitate! Ești om cu mine, SUNT OM CU TINE!”, a încheiat ea.

Carmen de la Sălciua și Nelu Popa au plecat împreună în industria muzicală în urmă cu câțiva ani. Inițial, artista a mers pe folclor, apoi s-a orientat și spre muzica de petrecere, având mai mult succes în acest sens. Saxofonistul cu care colaborează a reușit să ajungă în trending-ul de pe Youtube cu o piesă instrumentală.

Nelu Popa nu se rezumă doar la cântările pe care le are alături de Carmen de la Sălciua. El și-a deschis propriul studio de înregistrări, numit Sonic Studio și produce muzică la Oradea. Dar totuși, cât costă să îi aduci la un eveniment.

Pentru o noapte întreagă ei cer câteva mii de euro. S-a speculat că pentru suma de 4.500 de euro Carmen de la Sălciua și Nelu Popa vor face atmosferă la evenimentul tău, iar invitații vor fi mulțumiți. Cei doi onorează toate cântările pe care le au și respectă mereu înțelegerile pe care le au cu organizatorii.