Carmen de la Sălciua s-a măritat în secret cu Marian Corcheș. Primele imagini cu artista în rochie de mireasă

Carmen de la Sălciua şi Marian Corcheş şi-au unit destinele în secret. Cântăreaţa a făcut anunţul într-un story postat pe Instagram, în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă.

11 oct. 2022, 13:19
Carmen de la Sălciua s-a măritat în secret cu Marian Corcheș. Primele imagini cu artista în rochie de mireasă

Carmen de la Sălciua s-a măritat în secret pentru că şi-a dorit să aibă parte de o ceremonie religioasă restrânsă, în care să-i fie alături doar ce-i dragi.

În urmă cu câteva zile vă spunea că vor veni ceva zile frumoase în viața mea. Ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, a anunțat Carmen de la Sălciua într-un story postat pe Instagram. În postarea respectivă, apare atât ea îmbrăcată în rochie de mireasă, cât şi soţul ei.

Carmen de la Sălciua s-a măritat în secret

Artista a mărturisit că îşi vor pune pirostriile doar în prezenţa naşilor. Secrete rămân și detaliile referitoare la cununia civilă.

Am vrut să fie un moment al nostru, doar noi și Dumnezeu, și nașii. Vom face cununia religioasă acum”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Spynews.

La începutul lunii septembrie, Carmen declara că, cel mai probabil, nunta va avea loc la anul întrucât anul acesta are multe evenimente de onorat.

Suntem bine, suntem cu foarte multă treabă și cu pensiunea și cu evenimentele și obosiți pentru că am avut destul de multe evenimente. Nu prea avem timp pentru noi. Nunta probabil la anul. Nu mai reușim anul acesta. Într-un an avem timp, dar nu anul acesta. Probabil anul viitor’’, spunea Carmen de la Sălciua, la începutul lui septembrie, la Antena Stars.

Citeste si Reacţia neaşteptată a lui Carmen de la Sălciua în scandalul în care este implicat preotul Visarion Alexa: „Cei care fac aşa ceva îşi doresc căderea Bisericii Ortodoxe”

Carmen şi Marian, împreună încă de când Marian era încă însurat

Relaţia lui Carmen cu Marian a început încă din perioada în care acesta era căsătorit.

El și-a asumat vina, greșelile, adică faptul că a trădat și s-a terminat. El a zis că acceptă că a greșit, a fost asumat. A fost de acord cu acțiunea noastră. Nu am cerut 100 de mii de euro. Ultima dată a zis că nu e de acord cu nimic și o să merg în instanță pentru drepturile mele. O să așteptăm decizia, o să mai dureze până vine decizia, dar în teorie suntem gata. Nu mă așteptam să se termine. El m-a acuzat pe mine de niște chestii, și-a pus martori și așteptam să ducă până la capăt ce a susținut. Nu mă așteptam să dea înapoi. A fost cu ea, nu la proces, am văzut-o afară. Am apucat să-l întreb ceva, prefer să rămână pentru mine. L-am întrebat dacă e fericit. A zis că e fericit. Da, a apărut cineva. E doar începutul”, declara fosta soție a lui Marian Corcheș la începutul anului, atunci când s-a pronunţat divorţul celor doi.

Citeste si Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua, la aceeaşi nuntă. Cum au reacţionat cei doi