Carmen de la Sălciua este însărcinată? Vestea a fost dată chiar de ea: „S-a îndeplinit dorința”

Carmen de la Sălciua este însărcinată? Artista a mers pe Muntele Athos la împlinirea a 34 de ani şi a declarat că și-a pus o dorință specială, care este pe cale de a se împlini, alimentând ideea că ar putea fi graviduță.

05 oct. 2022, 23:27
Carmen de la Sălciua este însărcinată? Vestea a fost dată chiar de ea: „S-a îndeplinit dorința”
Carmen de la Sălciua este însărcinată?

Carmen de la Sălciua este însărcinată? Cântăreaţa trăieşte o frumoasă poveste de iubire, pe care vrea să o oficializeze în curând. Însă, este foarte posibil ca în viaţa lor să apară un bebeluş.

Citeşte şi: Reacţia neaşteptată a lui Carmen de la Sălciua în scandalul în care este implicat preotul Visarion Alexa: „Cei care fac aşa ceva îşi doresc căderea Bisericii Ortodoxe”

Carmen de la Sălciua este însărcinată?

Mi-am pus o dorință specială, dar, cu siguranță, s-a și îndeplinit dorința pe care mi-am pus-o sau cel puțin este pe cale, sunt demersuri ca să se împlinească dorința asta. S-au întâmplat multe și aș vrea ca și de acum înainte cu viața mea personală să fiu cât se poate de discretă.

Bine, dacă va fi să ne dea Dumnezeu un copil, cu siguranță, nu am cum să fiu discretă și nici nu aș vrea să fiu discretă pentru că este o bucurie, dar celelalte lucruri aș vrea să le țin pentru mine.„, a spus Carmen de la Sălciua, la Antena Stars.

Carmen de la Sălciua nu se mai mărită cu Marian Corcheș

Artista trebuia să fie mireasă în acest an, dar se pare că lucrurile s-au schimbat,  iar nunta a fost amânată. Motivul este lipsa timpului liber, cei doi sunt implicaţi în diverse activităţi şi evenimente şi se simt prea obosiţi pentru a organiza un eveniment atât de important.

Oboseala celor doi este dată de faptul că au multe evenimente și au deschis o pensiune care le solicită, de asemenea, timpul și atenția. Artista a dezvăluit că, cel mai probabil, marele eveniment va avea loc anul viitor, dar anul acesta sigur nu se va desfăşura.

Suntem bine, suntem cu foarte multă treabă și cu pensiunea și cu evenimentele și obosiți pentru că am avut destul de multe evenimente. Nu prea avem timp pentru noi. Nunta probabil la anul. Nu mai reușim anul acesta. Într-un an avem timp, dar nu anul acesta. Probabil anul viitor’’, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Antena Stars.