Carmen de la Sălciua își vinde bolidul de lux. Suma exorbitantă pe care artista o cere pentru mașina personalizată și cosmetizată

Carmen de la Sălciua renunță la comoara pe care, deja, o are de ani buni și de care era, practic, nedespărțită. Evident cere o mică avere...

26 feb. 2024, 10:32

Carmen de la Sălciua a decis să renunțe la bolidul de lux cu care ani la rând a străbătut România în lung și-n lat. Mercedesul, care are un motor de 3000 de cc, cu 340 de cai putere, a fost fabricat în 2018 și are aproape 280.000 de kilometri la bord. Autoturismul este personalizat pe gustul cântăreței. Artista a postat anunțul de vânzare pe OLX, iar prețul este de 42.990 de euro, ușor negociabil.

Carmen de la Sălciua își vinde mașina Mercedes Benz S-Class

Această bijuterie pe roți se vine în cea mai perfectă stare de funcționare”, anunță Carmen de la Sălciua pe OLX.

Carmen de la Sălciua

Înainte de a-l scoate la vânzare, artista și-a cosmetizat complet autoturismul într-un service autorizat.

Am ținut neapărat ca cel care va intra în posesia ei să fie entuziasmat de alegere”, mai zice cântăreața de muzică de petrecere.

Citeste si Dieta lui Carmen de la Sălciua. Cântăreața a împărtășit-o cu fanii: „Asta a funcționat la mine și în urmă cu câțiva ani”

Anunțul nu a apucat să stea prea mult timp pe OLX, semn că artista a reușit să-și vândă bolidul. Mai există și posibilitatea ca artista să fi renunțat la vânzare, dându-și seama că ori că cere mult pentru mașina de aproape 280.000 de kilometri, ori că nu mai poate renunța la ea.

Artista a mai avut un BMW roz

Dacă în trecut se afișa la volanul unei mașini de lux roz, marca BMW, începând cu vara anului 2021 Carmen a simțit să facă o schimbare în viața ei, așa că și-a achiziționat un bolid de fițe de zeci de mii de euro, de această dată un Mercedes-Benz S-Class de culoare neagră.

Citeste si Carmen de la Sălciua își dorește un copil: „Noi am fost la medici și lucrăm la asta, dar nu se poate programa”

Dacă în trecut artista făcea „spectacol” pe șosele cu bolidul de culoare roz care atrăgea toate privirile, din 2021 interpreta de muzică de petrecere a ieșit cu o nouă „bijuterie” pe străzi. A optat pentru o culoare neagră și și-a ales un număr preferențial. Pe plăcuța de înmatriculare se găsesc inițialele „CDS”, care cu siguranță provin de la numele său de scenă, dar și anul nașterii.