Dieta lui Carmen de la Sălciua. Cântăreața a împărtășit-o cu fanii: „Asta a funcționat la mine și în urmă cu câțiva ani”

Dieta lui Carmen de la Sălciua. Artista se bucură de aprecierea unui număr impresionant de fani, care o apreciază și îi urmăresc activitatea și pe rețelele sociale. Astfel că nu ezită să îi țină la curent cu diverse momente din viața ei, inclusiv atunci când urmează un proces de slăbire.

09 feb. 2024, 21:32
Dieta lui Carmen de la Sălciua. Cântăreața a împărtășit-o cu fanii: „Asta a funcționat la mine și în urmă cu câțiva ani”
Dieta lui Carmen de la Sălciua

Dieta lui Carmen de la Sălciua. Chiar dacă are grijă de silueta ei și face tot posibilul să arate ireproșabil, vedeta a considerat că este momentul să mai dea jos câteva kilograme și s-a pus pe treabă.

Citește și: Carmen de la Sălciua, adevărul despre sarcină. Artista nu s-a mai putut abține și a dezvăluit ce se întâmplă: „Vreau să vă lămuresc”

Dieta lui Carmen de la Sălciua

Cântăreața a apelat la ajutorul unei diete mai vechi, pe care a ținut-o pentru a slăbi în trecut și a împărtășit-o și cu fanii. „Nu e o dietă fixă! Nu mai mănânc absolut nimic după ora 18. Consum peste 2 litri de apă, uneori și mai mult de 3 (dar mă forțez un pic). Am renunțat la pâine, cu excepția micului dejun… mănânc o felie de pâine dimineața cu ou și avocado.

Încerc să mănânc totul atât cât să nu mă satur, în cantități mici… (am observat că ajută). Acidulat – nimic. Dulce – doar câte o guriță așa de poftă și de glicemie… Și… sport! Asta a funcționat la mine și în urmă cu câțiva ani. M-am reîntors la obiceiurile bune de atunci!”, a scris cântăreața pe Instagram.

Carmen de la Sălciua își dorește un copil

Artista a declarat faptul că ea și soțul ei, Marian Corcheș, lucrează intens pentru a deveni părinți și recunoaște faptul că este deranjată de presiunea care se pune pe ea, atunci când este întrebată despre subiect.

Carmen de la Sălciua își dorește din tot sufletul să devină mamă anul acesta și nu își pierde speranța că într-o zi va primi vestea cea mare. “Ne dorim tare mult un copil anul acesta. Lucrăm intens la treaba asta, dar deocamdată nu a fost să fie. Se spune că un copil vine când vrea Dumnezeu. Noi lucrăm la asta, dar asta nu se poate programa. Mereu mă întreabă lumea de ce nu rămân însărcinată.

Cred că e cea mai penibilă întrebare pe care o poți adresa cuiva. Deja când toată lumea te întreabă același lucru, devine deranjant. Noi am fost la medici, ni s-a spus că totul e în regulă. Oricum, în anul 2024 mi se pare și greu să rămâi însărcinată. Asta și din cauza stresului, iar eu am parte de foarte mult stres”, a declarat Carmen de la Sălciua.