Carmen de la Sălciua își dorește un copil: „Noi am fost la medici și lucrăm la asta, dar nu se poate programa”

Carmen de la Sălciua își dorește un copil. Asta este cea mai mare dorință pe care o are în acest nou an. Artista a declarat faptul că ea și soțul ei, Marian Corcheș, lucrează intens pentru a deveni părinți și recunoaște faptul că este deranjată de presiunea care se pune pe ea, atunci când este întrebată despre subiect.

11 ian. 2024, 21:39
Carmen de la Sălciua își dorește un copil: „Noi am fost la medici și lucrăm la asta, dar nu se poate programa”
Carmen de la Sălciua își dorește un copil

Carmen de la Sălciua își dorește un copil. Cântăreața își dorește din tot sufletul să devină mamă anul acesta și nu își pierde speranța că într-o zi va primi vestea cea mare.

Ne dorim tare mult un copil anul acesta. Lucrăm intens la treaba asta, dar deocamdată nu a fost să fie. Se spune că un copil vine când vrea Dumnezeu. Noi lucrăm la asta, dar asta nu se poate programa. Mereu mă întreabă lumea de ce nu rămân însărcinată.

Cred că e cea mai penibilă întrebare pe care o poți adresa cuiva. Deja când toată lumea te întreabă același lucru, devine deranjant. Noi am fost la medici, ni s-a spus că totul e în regulă. Oricum, în anul 2024 mi se pare și greu să rămâi însărcinată. Asta și din cauza stresului, iar eu am parte de foarte mult stres”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Fanatik.ro.

Citește și: Carmen de la Sălciua, mărturisiri sincere din viața de cuplu: „Eu am învățat că o relație nu e ca alta. Fiecare om are cu totul alte nevoi”

Carmen de la Sălciua își dorește un copil

Artista a mers la medic împreună cu soțul ei și li s-a spus că totul este în regulă. Însă, mărturisește că stresul pe care îl trăiește zilnic se resimte din plin.

Sunt mereu înconjurată de oameni, muncesc mult, nu apuc să mă odihnesc așa cum ar trebui. Copilul trebuie făcut în anumite condiții, nu suntem roboți.

Trebuie să mă odihnesc, să am grijă de mine, să nu mă stresez. Trebuie să mă sacrific într-o parte, ca să câștig în alta. Ar trebui să stau departe de răutăți, de telefon, dar nu prea pot.

Asta pentru că toată lumea funcționează așa și suntem mereu conectați la telefoane și rețelele de socializare. Ar trebui să iau o pauză, o vacanță, dacă nu, te forțează organismul.

Am fost foarte răcită de curând. Mi-a fost tare rău, am stat numai în pat. Când ești așa bolnav, nu-ți mai arde nici măcar să postezi ceva. Mai bine să iau o pauză când vreau eu, decât să fie nevoie.

Am multe evenimente în această perioadă. Anul acesta îmi doresc să schimb multe lucruri în cariera mea. Am un proiect în desfășurare, e totul stabilit deja. Nici nu aș vrea să divulg prea multe, dar știu sigur un lucru.

Eu cred că acest proiect mă va scoate din zona mea de confort. Eu am fost mereu așa, mai comodă. Am scos o melodie-două și asta e. Dar acest proiect mă încântă și sunt tare entuziasmată”, a mai spus Carmen de la Sălciua.