Carmen de la Sălciua își dorește un copil: „Noi am fost la medici și lucrăm la asta, dar nu se poate programa”

Carmen de la Sălciua își dorește un copil. Asta este cea mai mare dorință pe care o are în acest nou an. Artista a declarat faptul că ea și soțul ei, Marian Corcheș, lucrează intens pentru a deveni părinți și recunoaște faptul că este deranjată de presiunea care se pune pe ea, atunci când este întrebată despre subiect.
Alina Costache
11 ian. 2024, 21:39
Carmen de la Sălciua își dorește un copil:
Carmen de la Sălciua își dorește un copil

Carmen de la Sălciua își dorește un copil. Cântăreața își dorește din tot sufletul să devină mamă anul acesta și nu își pierde speranța că într-o zi va primi vestea cea mare.

Ne dorim tare mult un copil anul acesta. Lucrăm intens la treaba asta, dar deocamdată nu a fost să fie. Se spune că un copil vine când vrea Dumnezeu. Noi lucrăm la asta, dar asta nu se poate programa. Mereu mă întreabă lumea de ce nu rămân însărcinată.

Cred că e cea mai penibilă întrebare pe care o poți adresa cuiva. Deja când toată lumea te întreabă același lucru, devine deranjant. Noi am fost la medici, ni s-a spus că totul e în regulă. Oricum, în anul 2024 mi se pare și greu să rămâi însărcinată. Asta și din cauza stresului, iar eu am parte de foarte mult stres”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Fanatik.ro.

Citește și: Carmen de la Sălciua, mărturisiri sincere din viața de cuplu: „Eu am învățat că o relație nu e ca alta. Fiecare om are cu totul alte nevoi”

Carmen de la Sălciua își dorește un copil

Artista a mers la medic împreună cu soțul ei și li s-a spus că totul este în regulă. Însă, mărturisește că stresul pe care îl trăiește zilnic se resimte din plin.

Sunt mereu înconjurată de oameni, muncesc mult, nu apuc să mă odihnesc așa cum ar trebui. Copilul trebuie făcut în anumite condiții, nu suntem roboți.

Trebuie să mă odihnesc, să am grijă de mine, să nu mă stresez. Trebuie să mă sacrific într-o parte, ca să câștig în alta. Ar trebui să stau departe de răutăți, de telefon, dar nu prea pot.

Asta pentru că toată lumea funcționează așa și suntem mereu conectați la telefoane și rețelele de socializare. Ar trebui să iau o pauză, o vacanță, dacă nu, te forțează organismul.

Am fost foarte răcită de curând. Mi-a fost tare rău, am stat numai în pat. Când ești așa bolnav, nu-ți mai arde nici măcar să postezi ceva. Mai bine să iau o pauză când vreau eu, decât să fie nevoie.

Am multe evenimente în această perioadă. Anul acesta îmi doresc să schimb multe lucruri în cariera mea. Am un proiect în desfășurare, e totul stabilit deja. Nici nu aș vrea să divulg prea multe, dar știu sigur un lucru.

Eu cred că acest proiect mă va scoate din zona mea de confort. Eu am fost mereu așa, mai comodă. Am scos o melodie-două și asta e. Dar acest proiect mă încântă și sunt tare entuziasmată”, a mai spus Carmen de la Sălciua.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!