Carmen de la Sălciua le dă emoții fanilor! Ipostaza șocantă în care a apărut vedeta „Ești însărcinată?”

Carmen de la Sălciua a fost recent plecată într-o călătorie spirituală, alături de soțul ei. Aceasta a apărut în câteva fotografii pe rețelele de socializare în care părea că are burtică de graviduță.

29 mart. 2023, 17:48
Carmen de la Sălciua le dă emoții fanilor! Ipostaza șocantă în care a apărut vedeta „Ești însărcinată?”

Fanii lui Carmen de la Sălciua au fost serios puși pe gânduri după ultima postare a interpretei. Aceasta a apărut în câteva fotografii pe rețelele de socializare în care părea că are burtică de graviduță. Aceasta purta un costum popular, iar în imagine se întrezărea o burtică „suspectă”. Internauții au reacționat imediat, gândindu-se că urmează ca aceasta să aducă pe lume un copilaș.

Citește și: Carmen de la Sălciua, revoltată de trendurile nefirești: „Eu m-am născut creștin, dintr-o femeie și un bărbat”

Carmen de la Sălciua a fost recent plecată într-o călătorie spirituală, alături de soțul ei. Cei doi au fost plecați în jurul muntelui Athos, care s-a dovedit că a avut un impact extrem de puternic din punct de vedere emoțional. La foarte puțin timp după călătorie, artista a avut parte de o ședință foto, în care interpreta era îmbrăcată în straie populare românești. Pozele de la acea ședință foto nu au trecut neobservate de către fani. Mai mulți internauți au remarcat că artista arată diferit, deoarece pe sub hainele largi, în zona abdomenului, se contura o burtică care a crescut considerabil.

Ca de fiecare dată, în mediul online, părerile au fost împărțite. Totuși cei mai mulți dintre admiratori au observat schimbarea majoră, iar primul gând al acestora a fost că vedeta ar putea fi gravidă.

„Ești însărcinată?”, „Vine bebe?”, sunt doar câteva dintre opiniile fanilor, după ce au văzut imaginile cu Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua ne dă emoții

Nu este prima oară când fanii lui Carmen de la Sălciua au presupus că interpreta de muzică populară ar putea fi însărcinată. Au mai fost momente când din cauza fostografiilor postate de aceasta s-au tras astfel de concluzii. Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru, zvonurile au pornit tot de la o fotografie postată pe internet. La momentul respectiv, burtica proeminentă era rezultatul u nei ținute nepotrivite și a unei mese copioase. Atunci, Carmen de la Sălciua a declarat că:

„Sinceră să fiu, nu știu dacă sunt însărcinată sau nu pentru că nu mi-am făcut test de sarcină. Acum sunt pe drum și venim spre România și probabil că voi dezlega misterul în țară. Deocamdată eu nu am simptome”, a dezvăluit Carmen de la Sălciua pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Carmen Sălciua se teme pentru viaţa ei, după ce a primit ameninţări: „Sper să mori”