Carmen de la Sălciua, revoltată de trendurile nefirești: „Eu m-am născut creștin, dintr-o femeie și un bărbat”

Carmen de la Sălciua a dezvăluit, prin intermediul rețelelor sociale, care este părerea ei despre noile trenduri.

08 mart. 2023, 17:55
Carmen de la Sălciua, revoltată de trendurile nefirești: „Eu m-am născut creștin, dintr-o femeie și un bărbat”
Ce părere are Carmen de la Sălciua despre noile trenduri

Carmen de la Sălciua este o artistă căreia nu îi este teamă să își exprime deschis părerile în mediul online. Vedeta este o creștină convinsă și nu ezită să vorbească despre subiectele care sunt împotriva pricipiilor creștine.

Ea a explicat că e iritată de faptul că lumea pare să se îndrepte spre o pantă descendentă și că tot felul de comportamente și trenduri încep să fie considerate normale. Carmen a făcut referire la legalizarea căsătoriei dintre oameni și animale, subiect care o supără foarte tare și pe care l-a dezbătut public.

Citește și: Carmen de la Sălciua a dat din casă tot! În ce relații se află artista cu mama soacră

Carmen spune că nu este de acord cu asta, pentru că este creștină și crede că normalitatea trebuie să fie bazată pe valorile creștine. Ea a mai spus că nu ar putea fi fericită dacă ar vedea un om care se căsătorește cu o vacă și că aceste comportamente ar trebui să fie condamnate.

„Nu sunt de acord cu așa ceva. Eu, ca și creștin, m-am născut creștin, dintr-o femeie și un bărbat. Nu pot să spun că dacă aș vedea pe stradă un domn cu o văcuță, aș putea să zic că e un cuplu frumos”, a declarat Carmen de la Sălciua, potrivit antenastars.ro.

Citește și: Ce sumă ar trebui să scoți din buzunar ca să-ți cânte Carmen de la Sălciua la nuntă

Vedeta a ținut să sublinieze faptul că oamenii sunt forțați să accepte lucruri care sunt considerate la modă, dar care sunt departe de normalitate.

„Cred că au legătură cu normalitatea, care începe să devină anormalitate și ni se bagă pe gât anumite trenduri și anumite chesii la modă. Din păcate, unii oameni chiar reacționează bine la treaba asta. O pun pe seama tehnologiei”, a mai declarat artista.