Carmen de la Sălciua, lună de miere cu peripeţii. Probleme pentru cântăreaţă şi pentru soţul ei

După ce au surprins pe toată lumea cu nunta lor, Carmen de la Sălciua şi soţul ei au plecat în luna de miere. Artista şi Marian Corcheș au ales o destinație de vis, și anume Republica Dominicană.

16 oct. 2022, 18:32

După ce s-au căsătorit civil şi religios în 11 octombrie, Carmen de la Sălciua şi soţul ei, Marian Corcheș, au plecat în luna de miere.

A fost foarte frumos, au fost cele mai frumoase momente din viața noastră. Sunt lucruri pe care vrem să le simțim noi și le-am simțit noi și nu vrem să dam mai multe detalii. Prefer să fiu discretă. Vom pleca într-o țară exotică”, mărturisea Carmen de la Sălciua, pentru Spynews.ro, după nuntă.

Citeşte şi: Carmen de la Sălciua, făcută praf de fosta soţie a lui Marian Corcheş: „A venit de la țară și și-a pus o rochie de la oraș”

Şi au plecat în Republica Dominicană.

Dar vacanţa nu a fost lipsită de peripeţii. Din cauza unor probleme meteorologice, au fost nevoiţi să schimbe hotelul la care se cazaseră.

„Au fost ceva probleme în zonă cu un tsunami și muți turiști au fost mutați, bineînțeles cei care nu au acceptat anumite camere. Noi am vrut o cameră cu vedere integrală spre mare. Îmi place mai mult la Lopesan. Oricum, resorturile sunt foarte frumoase în Punta Cana!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Carmen şi Marian, împreună de când bărbatul era însurat

Relaţia lui Carmen cu Marian a început încă din perioada în care acesta era căsătorit.

Carmen de la Sălciua şi soţul ei au plecat în luna de miere
Carmen de la Sălciua şi soţul ei au plecat în luna de miere

Citeşte şi: Carmen de la Sălciua s-a măritat în secret cu Marian Corcheș. Primele imagini cu artista în rochie de mireasă

El și-a asumat vina, greșelile, adică faptul că a trădat și s-a terminat. El a zis că acceptă că a greșit, a fost asumat. A fost de acord cu acțiunea noastră. Nu am cerut 100 de mii de euro. Ultima dată a zis că nu e de acord cu nimic și o să merg în instanță pentru drepturile mele. O să așteptăm decizia, o să mai dureze până vine decizia, dar în teorie suntem gata.

Nu mă așteptam să se termine. El m-a acuzat pe mine de niște chestii, și-a pus martori și așteptam să ducă până la capăt ce a susținut. Nu mă așteptam să dea înapoi. A fost cu ea, nu la proces, am văzut-o afară. Am apucat să-l întreb ceva, prefer să rămână pentru mine. L-am întrebat dacă e fericit. A zis că e fericit. Da, a apărut cineva. E doar începutul”, declara fosta soție a lui Marian Corcheș la începutul anului, atunci când s-a pronunţat divorţul celor doi.