Carmen de la Sălciua, nerăbdătoare să vină sărbătorile de iarnă. Ce a făcut cu o lună înainte de Crăciun

Carmen de la Sălciua se numără printre vedetele care așteaptă cu nerăbdare Crăciunul. Chiar dacă mai este o lună până atunci, cântăreața a început deja pregătirile.

17 nov. 2022, 08:16
Carmen de la Sălciua, nerăbdătoare să vină sărbătorile de iarnă. Ce a făcut cu o lună înainte de Crăciun

Carmen de la Sălciua se numără printre vedetele care așteaptă cu nerăbdare Crăciunul. Pentru că iubește foarte mult sărbătorile de iarnă, aceasta nu a mai așteptat și a împodobit deja bradul.

Motivul pentru care Carmen de la Sălciua a ales să împodobească bradul atât de rapid

Multe persoane au început deja să se gândească la cadouri de sărbători pentru cei dragi, la cum vor decora casa, mai ales că deja în magazine au apărut numeroase obiecte și lucruri care ne introduc în spiritul sărbătorilor. Carmen de la Săliciua iubește Crăciunul și este nerăbdătoare să îl petreacă cu cei dragi. Până atunci însă a împodobit deja bradul.

„Am împodobit bradul, pentru că îmi doresc să mă bucur cât mai mult de sărbătorile de iarnă, pentru că eu sunt mai mereu plecată și locul unde șălășluiesc căsuța mea vreau să fie mereu de sărbătoare, mai ales în perioada asta. Eu sunt o mare iubitoare a sărbătorilor de iarnă și în mod special a Crăciunului. De asta mi-am împodobit bradul atât de devreme”, a mărturisit cântăreața pentru Antena Stars.

Citește și: Preotul Cristian Ioan a murit fulgerător la 41 de ani. Trei copii au rămas orfani de tată

Cântăreața este și o mare fană a colindelor, mai ales că atunci când menționăm cuvântul Crăciun, cu toții ne gândim la cei dragi, la o masă îmbelșugată, la pace și armonie și bineînțeles la colinde.

,,Probabil tradiția spune să îl împodobești de Crăciun și odată cu venirea postului încep să se asculte colinde și atunci este o atmosferă diferită, dacă vezi bradul în casă și îți pui un colaj de colinde, asculți, între timp faci curățenie prin casă. Îți dă o stare de liniște, de pace, de bucurie. Chiar și postul este mult mai simplu așa, pentru că știi că în felul acesta te apropii de Hristos”, a mai adăugat aceasta.

Cele mai frumoase amintiri pentru cântăreață,  râmân desigur cele legate de Crăciun, mai ales că a păstrat tradiția cu desăvârșire.

„Eu sunt mereu întoarsă în copilărie, pentru că pentru mine nu a existat o altă perioadă și nu va mai exista vreodată ca perioada copilăriei și a sărbătorilor. Mie mi se pare că tot luxul și opulența în care trăim… deși și eu trăiesc tot în această lume și nu pot să spun că nu iubesc frumosul sau luxul, dar în același timp iubesc și tradiția, indiferent cum ar fi ea, nu trebuie să fie la cel mai înalt nivel”, a declarat artista.

Citește și: Încă o lovitură dură pentru Mihai Bendeac. A primit o amendă usturătoare de la CNCD. Care este motivul