Reacţia neaşteptată a lui Carmen de la Sălciua în scandalul în care este implicat preotul Visarion Alexa: „Cei care fac aşa ceva îşi doresc căderea Bisericii Ortodoxe”

Scandalul în care a fost implicat părintele Visarion Alexa a făcut valuri în societatea românească în ultimele săptămâni. Multe persoane publice şi-au exprimat poziţia faţă de acest scandal sexual, multele dintre acestea situându-se de partea duhovnicului. Printre acestea, şi cântăreaţa Carmen de la Sălciua.

04 oct. 2022, 16:44
Reacţia neaşteptată a lui Carmen de la Sălciua în scandalul în care este implicat preotul Visarion Alexa: „Cei care fac aşa ceva îşi doresc căderea Bisericii Ortodoxe”

Carmen de la Sălciua sare în apărarea părintelui Visarion Alexa. Artista, o creştină practicantă, a ales să-şi petreacă ziua de naştere într-un pelerinaj organizat în Muntele Athos. Aici, ea a vizitat doar locurile unde intrarea este permisă și pentru femei.

Carmen de la Sălciua sare în apărarea părintelui Visarion Alexa

Cântăreaţa este de părere că scandalul în care a fost implicat părintele Alexa este menit să discrediteze Biserica Ortodoxă Română şi este orchestrat de cei care îşi doresc „căderea Ei”. Ea este revoltată de faptul că oamenii îl judecă pe preot, deşi niciunul dintre cei care judecă nu este fără de păcat.

‘Mi se pare că se pune o mare presiune pe creștini, Biserica noastră Ortodoxă e pusă la colț, jignită, denigrată de unii care își doresc Căderea Ei! În acest caz… sunt prea mică să mă pronunț! De dat cu piatra suntem mulți…dar fără păcat câți suntem?”, este de părere vedeta.

Citeste si Preotul Visarion Alexa şi-a schimbat declaraţia. Ce le-a spus procurorilor că s-a întâmplat, de fapt

Carmen de la Sălciua, aniversare la Muntele Athos

Carmen de la Sălciua și-a dorit ca frumoasa vârstă de 34 de ani să o prindă într-un loc de suflet, departe de agitația cotidiană. Despre experiența avută pe Muntele Athos, Carmen de la Sălciua a scris pe rețelele de socializare: „Aș fi vrut să rămână o taină ce am trăit în acest pelerinaj, dar cu toate acestea nu m-am putut abține să nu postez câte ceva. (…) Am vrut să îmi sărbătoresc ziua pe tărâmul Credinței Ortodoxe: Athos! M-ați întrebat dacă am intrat pe munte. Femeilor nu le este permis să intre. Singura stăpână a muntelui este Maica Domnului. Grupul de femei … am vizitat mănăstirile la care am avut acces și cea mai mare bucurie am avut-o pe mare, când a coborât Gheronda din munte cu Brâul Maicii Domnului, la care ne-am închinat!

Carmen de la Sălciua a avut prilejul să se închine şi la Preacinstitul Brâu al Maicii Domnului.

Asta mi-a făcut cadou, Maica Domnului de ziua mea…Sa ma închin Preacinstitului ei Brâu 🙏🏾 Cei 33 de ani se vor încheia la noapte…si spun “Bine ai venit 34, sa fii cu folos “, dar cu adevărat acest an mi-a adus numai binecuvântări si bucurii și am vrut sa îl închei intr-un loc sfânt! Bun este Dumnezeu ca m-a ajutat sa ajung aici!„, a scris artista pe reţelele de socializare.

Citeste si Taina Spovedaniei se schimbă după cazul preotului Visarion Alexa. Deciziile Sfântului Sinod: „Duhovnicul trebuie să se fi eliberat de robia patimilor trupeşti”