Carmen de la Sălciua şi soţul ei au plecat în luna de miere. Ce destinaţie au ales: „Au fost cele mai frumoase momente din viața noastră”

Carmen de la Sălciua şi soţul ei au plecat în luna de miere. Artista şi Marian Corcheș au surprins pe toată lumea atunci când a anunțat pe pagina sa de Instagram că se căsătorește. Fani au rămas fără cuvinte când au văzut-o în rochie de mireasă.

12 oct. 2022, 13:07
Carmen de la Sălciua şi soţul ei au plecat în luna de miere. Ce destinaţie au ales: „Au fost cele mai frumoase momente din viața noastră”
Carmen de la Sălciua şi soţul ei au plecat în luna de miere

Carmen de la Sălciua şi soţul ei au plecat în luna de miere. Cei doi s-au căsătorit civil, dar şi religios, marţi, 11 octombrie, iar cântăreața a purtat o rochie superbă de mireasă. Totul a fost foarte discret, iar artista a postat doar câteva poze de la marele eveniment.

Citeşte şi: Carmen de la Sălciua este însărcinată? Vestea a fost dată chiar de ea: „S-a îndeplinit dorința”

Carmen de la Sălciua şi soţul ei au plecat în luna de miere

Cântăreaţa a povestit cum s-a întâmplat totul, însă a oferit puţine detalii. A declarat doar că au fost cele mai frumoase momente din viaţa ei, iar în rest, a preferat să păstreze discreţia. A doua zi după nuntă, mirii şi-au făcut bagajele şi au plecat în luna de miere. Bineînţeles, undeva la căldură. Carmen de la Sălciua a vrut să ţină secret locul, dar a precizat că va anunţa pe Instagram.

A fost foarte frumos, au fost cele mai frumoase momente din viața noastră. Atât am de declarat de ziua de ieri. Sunt lucruri pe care vrem să le simțim noi și le-am simțit noi și nu vrem să dam mai multe detalii. Prefer să fiu discretă. Acum suntem în aeroport, vom pleca într-o țară exotică, o să postez mai târziu pe Instagram”, a mărturisit Carmen de la Sălciua, pentru Spynews.ro.

Carmen şi Marian, împreună de când bărbatul era însurat

Relaţia lui Carmen cu Marian a început încă din perioada în care acesta era căsătorit. „El și-a asumat vina, greșelile, adică faptul că a trădat și s-a terminat. El a zis că acceptă că a greșit, a fost asumat. A fost de acord cu acțiunea noastră. Nu am cerut 100 de mii de euro. Ultima dată a zis că nu e de acord cu nimic și o să merg în instanță pentru drepturile mele. O să așteptăm decizia, o să mai dureze până vine decizia, dar în teorie suntem gata.

Nu mă așteptam să se termine. El m-a acuzat pe mine de niște chestii, și-a pus martori și așteptam să ducă până la capăt ce a susținut. Nu mă așteptam să dea înapoi. A fost cu ea, nu la proces, am văzut-o afară. Am apucat să-l întreb ceva, prefer să rămână pentru mine. L-am întrebat dacă e fericit. A zis că e fericit. Da, a apărut cineva. E doar începutul”, declara fosta soție a lui Marian Corcheș la începutul anului, atunci când s-a pronunţat divorţul celor doi.