Carmen de la Sălciua, „vizitată” de mascați? Reacția artistei după ce ar fi fost acuzată de contrabandă cu țigări

Carmen de la Sălciua, "vizitată" de mascați? Inspectoratul de Poliție Județeană Alba a transmis un comunicat de presă legat de dosarul în care ar fi implicată celebra cântăreață. La casa vedetei din comuna Vadu Moților, Alba, s-ar fi efectuat mai multe percheziții în jurul zilei de 20 aprilie 2023.

21 apr. 2023, 16:35
Carmen de la Sălciua, „vizitată” de mascați? Reacția artistei după ce ar fi fost acuzată de contrabandă cu țigări

Carmen de la Sălciua, „vizitată” de mascați? „La data de 20 aprilie 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni au efectuat 4 percheziții, toate în comuna Vadu Moților, pentru obținerea de probe în ceea ce privește posibile fapte de contrabandă cu țigări.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că mai multe persoane din comuna Vadu Moților ar fi comercializat, pe raza comunei, țigarete fără timbre fiscale. Cu ocazia perchezițiilor, a fost găsită cantitatea de 8.620 de țigarete nemarcate fiscal, care a fost indisponibilizată, în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

Citește și: Carmen de la Sălciua, revoltată de trendurile nefirești: „Eu m-am născut creștin, dintr-o femeie și un bărbat”

Carmen de la Sălciua, „vizitată” de mascați?

Potrivit anchetespeciale.ro, casa artistei Carmen de la Sălciua a fost ”vizitată” joi, 20 aprilie 2023, de mascați. În urma perchezițiilor care ar fi avut loc în satul Vadu Moților, s-ar fi găsit peste 8.600 de țigări de contrabandă.

Artista neagă cu vehemență toate aceste acuzații și se arată șocată de cele prezentate. „Doamne ferește! M-am și speriat! Nu e adevărat nimic”, a reacționat Carmen de la Sălciua, pentru Fanatik.ro.

Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, a declarat pentru aceeași sursă că nu poate confirma deocamdată dacă perchezițiile au avut loc în casa cântăreței. Tot ce a putut declara este că, într-adevăr, au fost efectuate niște percheziții în Vadu Moților, localitate unde soacra interpretei de muzică de petrecere e viceprimar.

În ce relații se află artista cu mama soacră

Despre relațiile dintre noră și soacră se știe că de cele mai multe ori nu sunt prea fericite, însă Carmen de la Sălciua are o poveste foarte diferită. Artista a dezvăluit faptul că are o relație extraordinară cu soacra ei, mama lui Marian Corcheș.

Am o relație foarte bună cu soacra mea. Stăm seara de vorbă când mergem acasă la soțul meu. Când nu suntem acasă, vorbim la telefon. Avem o relație foarte frumoasă, mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea.Da, chiar sunt o norocoasă. Nu am simțit nicio clipă să fie ceva discuții, divergențe sau conflicte. Niciodată. Totul a fost așa pe chill.”, a precizat Carmen de la Sălciua.