Ce spune Carmen de la Sălciua despre femeile care fac OnlyFans: „Dumnezeu este supărat, faceți ceva greșit”

Carmen de la Sălciua a dezvăluit ce părerere are despre platforma pentru adulți care a luat amploare și a devenit sursă de venit pentru multe persoane.

06 ian. 2023, 08:45

Cântăreața a ținut să-și exprime părerea despre OnlyFans pe rețelele de socializare. Carmen de la Sălciua nu este de acord cu această platformă care a devenit o sursă importantă de venit pentru foarte multe persoane. Vedeta le-a spus fanilor că vrea să vorbească despre ceva serios și a pornit o discuție despre platforma respectivă, pe contul ei de Instagram.

„Vreau să dezbatem împreună un subiect, care sunt sigură că va crea destul de multă controversă, păreri pro și contra, dar eu mi le asum. Aș vrea să discut despre platforma OnlyFans, care, între timp, s-a extins și pe TikTok, așa că oamenii cu mic cu mare pot să vadă orice și cu sigurnanță, le vor apărea și aceste destrăbălări”, a spus Carmen de la Sălciua.

Citește și: Speak și Ștefania, vacanță de coșmar în Vietnam: „O să mor, o să mor! N-am văzut în viața mea așa ceva!”

Carmen de la Sălciua: „OnlyFans-ul nu este o meserie”

„Fraților, OnlyFans-ul nu este o meserie, nu o mai promovați la rangul de meserie, nu mai scuzați aceste comportamente ca fiind parte din normal, nu fac parte din noraml. Gândiți-vă la generațiile viitoare de copii care se vor naște și care vor trăi în această lume, unde perversitatea asta va ajunge la cote alarmante. Citește și: Cristina Cioran, despre întâlnirea cu Alex Dobrescu: „Suntem în relații civilizate!”Nu este deloc normal ce se întâmplă, nu este nrmal ca o mamă să se pozeze în fața camerei și să îi spună copilului că pe viitor poate să facă și el. Nu intenționez să rănesc pe nimeni. Aș vrea doar să promovez ideea unei meserii și să cred că micuții care se vor naște vor crește într-o lume normală, cu principii și demnitate. Un lucru bine făcut și plăcut în fața lui Dumnezeu. Dumnezeu este supărat, faceți ceva greșit, de asta nu aveți liniște”, 

a mărturisit cântăreața.