Carmen Grebenişan a dat lovitura pe Instagram cu o manea: „O să fie viral” VIDEO

Carmen Grebenişan a dat lovitura pe Instagram cu o manea. Una dintre cele mai cunoscute şi apreciate influenceriţe din România a adoptat o nouă strategie pentru o reclamă pe care a făcut-o pe Internet. Clipul a stârnit hohote de râs şi a primit zeci de mii de aprecieri.

18 oct. 2021, 17:11
Carmen Grebenişan a dat lovitura pe Instagram cu o manea: „O să fie viral” VIDEO
Carmen Grebenişan a dat lovitura pe Instagram cu o manea

Carmen Grebenişan a dat lovitura pe Instagram cu o manea. Vedeta a fost de foarte multe ori criticată că promovează produse pe care nu le folosește. Sătulă să audă aceleaşi critici mereu, prietena Alinei Ceuşan a făcut cea mai autentică reclamă din online.

Citeşte şi: Ce operaţii estetice are Carmen Grebenişan. Vrea să-şi topească acidul hialuronic din buze

Carmen Grebenişan a dat lovitura pe Instagram cu o manea

Influencera ține foarte mult la conținutul pe care îl face și muncește ore întregi pentru câteva secunde. Pentru cea mai nouă reclamă apărută pe Instagram, l-a luat pe prietenul ei, Pufeh, și a promovat un produs de curățare facială așa cum nu a mai făcut-o nimeni.

Cei doi nu și-au dat deloc silința și, mai mult, s-au folosit și de o manea pentru videoclipul lor. „O să fie viral/ Am murit/ Sunteţi mortali/ Adooor, e genial„, sunt doar câteva comentarii primite la clip.

Carmen Grebenişan s-a măritat cu Alex Militaru

Carmen Grebenişan s-a măritat cu Alex Militaru. Fosta concurentă de la Asia Express a avut parte de o cununie civilă extravagantă și atipică. Dress code-ul petrecerii stabilit a fost military style (nr. ținute militărești), după numele de familie al mirelui.

Ţinutele purtate au fost unele deosebite, mireasa a schimbat două rochii, una la Starea Civilă și alta la petrecerea de inspirație militărească, de după.

Prima rochie, de culoare bej, lungă, a fost accesorizată cu pene de sus până jos. Ca și bijuterii, Carmen a purtat un colier cu perle, iar pe degete, mai multe inele. Soțul său, Alex Militaru, a optat la Starea Civilă pentru un costum caramel, asortat cu o cămașă albastră.

Nașa Alina Ceușan a ales să poarte o ținută asemănătoare cu cea a lui Carmen, compusă dintr-un top negru strălucitor, decorat tot cu pene și pantaloni evazați, de aceeași culoare. (Vezi AICI imaginile)

Pentru petrecerea de după cununia civilă, Camen și soțul său și-au asortat ținutele. Mireasa a îmbrăcat o rochie scurtă, strălucitoare, de culoare gri petrol, cu un voal kaki aruncat pe spate, iar ginerică a purtat și el un sacou cu epoleți lungi, strălucitori.