Ce operaţii estetice are Carmen Grebenişan. Vrea să-şi topească acidul hialuronic din buze

Ce operaţii estetice are Carmen Grebenişan. Vedeta a vorbit fără reţineri despre intervenţiile pe care le-a suferit de-a lungul timpului. Singura operaţie o are la nivelul sânilor, iar la faţă spune că "sunt intervenții minim invazive, toate fiind reversibile, nimic definitiv".

01 feb. 2021, 09:19
Ce operaţii estetice are Carmen Grebenişan. Vrea să-şi topească acidul hialuronic din buze
Ce operaţii estetice are Carmen Grebenişan

Ce operaţii estetice are Carmen Grebenişan. „Am o singură intervenție majoră, ce a presupus anestezie generală, implantul de sân. În rest, sunt intervenții minim invazive, toate fiind reversibile, nimic definitiv. În altă ordine de idei, trebuie refăcute o dată la câteva luni. Așa că toată viața cred că voi avea grijă de mine și mă voi folosi de aceste intervenții în avantajul meu. Consider că înseamnă grijă față de propria persoană, iar atâta timp cât sunt făcute cu bun gust, eu chiar le susțin”, susţine fosta concurentă de la Asia Express.

Citeşte şi: Carmen Grebenişan, fosta concurentă de la Asia Express, şi iubitul ei, infectaţi cu COVID-19: „Mă doare capul şi mă ustură pielea”

Ce operaţii estetice are Carmen Grebenişan

Nu mai este afectată de replicile răutăcioşilor, însă şi-a dat seama că a exagerat cu acidul hialuronic la nivelul buzelor, de aceea vrea să şi-l topească şi să îşi injecteze o cantitate moderată.

Lumea poate să considere mereu ceea ce dorește, puțin îmi pasă de ce spun alții! Eu am sesizat faptul că am exagerat cu acea intervenție, pentru că m-am uitat în oglindă, și nu pentru că mi-au spus alții asta. Am decis să dizolv tot ceea ce aveam, iar apoi am revenit cu o cantitate foarte mică în zona buzelor, care consider că e mult mai potrivită pentru fizionomia mea. Nu mă mai afectează de foarte mult timp răutățile din social media, a fost o decizie proprie, neinfluențată de altcineva„, a mai declarat Carmen Grebenişan pentru Viva.ro.

După ce a părăsit Asia Express, Carmen Grebenişan s-a pozat goală

Carmen Grebenişan

, împreună cu prietena ei cea mai bună, Alina Ceuşan, au făcut o echipă pe cinste la Asia Express. În ediția 28 din seoznul 3 al emisiunii, cele două blonde au fost eliminate.

Deşi nu se aşteptau să reziste şi să ajungă atât de departe în competiţie, Alina şi Carmen sunt extrem de maândre de ceea ce au realizat şi se bucură de faptul că au avut oportunitatea să participe la cea mai tare experienţă, aşa cum chiar ele au numit-o.

După episodul în care cele două au părăsit emisiunea, Carmen Grebenișan a postat un mesaj emoționant pe reţelele de socializare, însoţit de o imagine extrem de sexy, s-a pozat goală în cadă. (Vezi AICI imaginea)

A fost una dintre cele mai frumoase experiente la care am reusit sa participam vreodata in viata noastra. Este ceva de nedescris… Suntem cele mai norocoase, chiar daca drumul comorilor se incheie pentru noi aici. Suntem foarte recunoscatori intregii echipe si ii felicitam pentru aceasta productie impecabila, Jos palaria @asiaexpressromania !! Le dorim succes in continuare colegilor!

Am fost o adevarata familie acolo. Sunteti minunati, toti, si toata lumea care ne-a sustinut drumul pe care l-am parcurs pana acum! #TEAMACCG FOREVER

Multumim tuturor sustinatorilor!”, a scris Carmen.