Faimoasele de la Survivor România 2023, de nerecunoscut fără machiaj! „Este o nouă provocare” FOTO

faimoasele care participă la Survivor România 2023 au fost nevoite să renunţe la machiaj și s-au expus într-un mod cât mai natural la emisunea-concurs filmată în Republica Dominicană.

10 ian. 2023, 13:21

Faimoasele de la Survivor România 2023, de nerecunocut fără machiaj! Vedetele feminine care au ajuns în Republica Dominicană au fost nevoite să renunțe la metodele de înfrumusețare, în special la machiaj, coafură și manichiură.

Citeşte şi: Vica Blochina, în lacrimi la Survivor România 2023. Ce s-a întâmplat cu fosta amantă a lui Victor Piţurcă VIDEO

Carmen Grebenișan, Vica Blochina, Bianca Patrichi, Maria Constantin, Ada Dumitru și Ștefania Stănilă au lăsat de o parte orice urmă de cochetărie şi au tras din greu la primele probe de la Survivor România 2023. Vedetele apar naturale 100%, nu machiate sau photoshopate așa cum și-au obișnuit fanii pe Facebook, Instagram sau în videoclipuri, iar cîteodată sunt de nerecunoscut!

Citeşte şi: Survivor România 2023. Scandalul uriaş chiar de la prima emisiune

„Survivor este o nouă provocare unde vreau să îmi depășesc limitele”, a afirmat fosta campioană europeană la gimnastică, Ștefania Stănilă, completată de Carmen Carmen Grebenișan, influenceriţă şi femeie de afaceri: „Am vrut să demonstrez că nu sunt doar o fată care la 30 de ani stă acasă și face de mâncare. Am vrut să îmi regăsesc forța interioară”. „Am venit aici ca să îmi descopăr limitele pentru că nu le știu. Îmi e frică de necunoscut momentan, dar sunt sigură că o să fie bine”, a spus  și coregrafa Bianca Patrichi.

Cei 12 FAIMOȘI care pornesc la drum sunt: Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, DOC, Gheboasă, Ionuț Iftimoaie, Jorge, Maria Constantin, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Vica Blochina.

Cei 12 RĂZBOINICI care sunt deciși să demonstreaze ceea ce pot sunt: Alexandra Porkolab, Alin Chirilă, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa, Daria Chiper, Lucianna Vagneti, Maria Lungu, Răzvan Danciu și Robert Moscalu.