Carmen Harra a anunţat data exactă la care se termină războiul din Ucraina: „Omenirea are un pericol uriaș de război mondial în 2024, acolo trebuie să avem grijă”

Carmen Harra a făcut predicții despre războiul dintre Ucraina și Rusia. Se pare că anul acesta se va încheia întregul conflict și se va instala pacea. Totuși, Carmen Harra prevede alte probleme cu care se vor confrunta alte personaje celebre în lume.

24 ian. 2023, 18:50
Carmen Harra a anunţat data exactă la care se termină războiul din Ucraina: „Omenirea are un pericol uriaș de război mondial în 2024, acolo trebuie să avem grijă”
Carmen Harra anunţă căderea lui Vladimir Putin

Carmen Harra prevede final de război în 2023. Aceasta este predicția lui Carmen Harra. Aceasta spune, la Online Story, că este un an numai bun pentru a pune capăt conflictelor de toate tipurile. Se pare totuși că în 2024 avem parte de un nou război, însă până atunci ne bucurăm de încheierea celui din prezent.

„Dacă ar exista vreodată un final al războiului este anul acesta. Anul acesta este un an care are o energie divină și vrea să aplaneze conflictele. Undeva în primăvară anul acesta lucrurile se vor așeza. Acum un an am zis despre 25 martie, care nu este o zi întâmplătoare pentru noi care suntem religioși, dar ea este și conotată astrologic și numerologic. Deci iată că data asta are un potențial să pună sfârșit războiului.


Previziuni sumbre făcute de Carmen Harra pentru anul 2023. Care sunt cuplurile care vor divorța anul viitor

Dat fiind faptul că anumite lucruri se schimbă și îl vedem pe Putin care este generatorul acestui război, intrând într-o criză autopersonală. A fost exact ca Regina Angliei, dar a intrat într-un an fatidic, 7, și coincidența acestor cifre duc la transformări în destinul omului dintr-odată peste noapte. Ceva se va întâmpla aici, care îl vizează direct pe el și duce la finalul acestui război. Omenirea are un pericol uriaș de război mondial în 2024, acolo trebuie să avem grijă, dar mai avem până atunci deci hai să nu proiectăm nimic. Deocamdată avem vești bune cu războiul anul ăsta.”, a declarat Carmen Harra.

Ucraina și Rusia vor face pace, însă alte state, însoțite de conducătorii lor vor avea de suferit. Carmen Harra prevede o perioadă neagră pentru câteva personaje importante în lumea politică mondială. Iată despre cine este vorba.

„Biden marchează 2023, pentru că este foarte atacat din toate punctele de vedere și începe să se pună problema dacă să mai candideze sau nu. Eu personal nu văd o candidatură Biden-Trump, pe care multă lume ar specula-o. Vom vedea că pentru a se întâmpla aceste evenimente, e un substrat mult mai puternic ca să ducă la ieșirea din joc a lui Trump. Deși vrea să candideze, nu o să fie alesul partidului. Iată că aici din nou ne confruntăm cu niște schimbări extraordinar de mari. Vor fi schimbări la nivel de China, care pierde din autoritate, din dominație, la nivel economic catastrofal, din populație. La China ne-am uitat mereu cu admirația și vor fi niște schimbări de structură și politice incredibile.”, a mărturisit Carmen Harra, la WOWnews.

Carmen Harra, avertisment cumplit pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete”

Carmen Harra avertizează că anul 2023 ar putea aduce un colaps economic atât de puternic. Mai mult, pe lângă catastrofa financiară pe care o prevede în viitor, clarvăzătoarea spune că „următorii 10 ani vor fi o perioadă crâncenă pentru omenire! Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete și așa mai departe. Noi traversăm acea perioadă acum, trecem prin purgatoriu”, a avertizat Carmen Harra, în emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM.

Carmen Harra, previzuni pentru începutul lui 2023: „Un dezastru material”. Ce îi așteaptă pe români

„Încă de când a apărut covidul eu am avertizat că ăsta e un virus, dar va apărea altul. Noul virus va apărea undeva la sfârșitul anului 2023. Va fi un virus care se ia prin alimentație și care va afecta sistemul digestiv. (…) Dacă atacăm sistemul digestiv, putem, prin virusul care va veni, să decimăm de 10 ori mai mult din populație decât s-a întâmplat înainte. Ăsta este un virus de o mie de ori mai periculos!”, a prevenit Harra.

Carmen Harra a început prin a spune că în 2023 este foarte posibil să ne confruntăm cu un colaps economic atât de puternic, încât vom fi nevoiți să ne schimbăm monedele. Iar vina este în totalitate a celor de la conducere, potrivit spuselor lui Carmen Harra. Pe lângă catastrofa financiară care ne va chinui în viitor, „următorii 10 ani vor fi o perioadă crâncenă pentru omenire! Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete și așa mai departe. Noi traversăm acea perioadă acum, trecem prin purgatoriu”, a avertizat Harra.

Se termină războiul în 2023?
Se pare că anul 2023 va aduce sfârșitul războiului din Ucraina, pentru că Vladimir Putin, președintele rus, bate deja în retragere, spune Carmen Harra. Ea a explicat că Antihristul Putin are cifra destinului 7 și va intra într-un an guvernat de această cifră. „Este sub steaua a trei de șapte: cifra personală, cifra anului și cifra destinului. Forța lui energetică se termină aici, sub coincidența cifrei 7”, a punctat Harra.

„Românii au un reviriment! Există o reîntoarcere energetică, o reintegrare. Românul își va dori să-și repare greșelile și să acționeze”, a declarat Carmen Harra spre finalul emisiunii.