Carmen Harra a aruncat bomba! Cum se va distruge tot ce știm în următorii ani: „Perioada omenirii este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu”

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a dezvăluit cum va arăta următoarea perioadă pentru omenire. Următorii 10-12 ni vor fi marcați de multă instabilitate și suferință.

22 mai 2023, 23:54
Carmen Harra a aruncat bomba! Cum se va distruge tot ce știm în următorii ani: „Perioada omenirii este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu”
Carmen Harra a aruncat bomba! Cum se va distruge tot ce știm în urmărtorii ani: „Perioada omenirii este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu”

Următorii 10-12 ani nu vor arăta tocmai bine pentru omenire. Carmen Harra a făcut o serie de previziuni îngrozitoare cu privire la ceea ce va urma. Traversăm o perioadă marcată de foarte multă incertitudine și dezechilibru. Aceasta a dezvăluit că banii de hârtie vor dispărea complet, iar alți viruși vor apărea.

Citește și: Aşa se menţine în formă Carmen Harra. Imaginile au devenit virale pe Internet

„Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva. Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra despre noii viruși

Carmen Harra a mai explicat că, pe lângă problemele care se vor manifesta în sfera economică, omenirea va avea parte și de mai multe probleme de natură psihologică și emoțională. Mai mult, celebra clarvăzătoare a mai mărturisit că vor mai apărea noi viruși care ne vor încurca, iar următoarea perioadă va fi extrem de dureroasă.

„Eu am zis mereu că vin anii de virusuri. Perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu, trecem printr-o perioadă de mare încercare emoțională, psihologică, socială, economică, monetară, cum vreți să o numiți. Nu numai cred că o să vină mai multe valuri, dar vin alte forme, alte tulpini, alte virusuri”, a declarat Carmen Harra.

Aceasta a mai mărturisit că, din punctul ei de vedere, situația este scăpată de sub control.

„Situația, din nou, din punct de vedere mondial, la nivelul sănătății este tot la fel de dureroasă. Toate aceste schimbări se vor produce, abia după aceea putem să ne considerăm că intrăm într-o eră economică mai stabilă. Era prin care noi trecem acum și în următorii ani este de zbucium, de urcușuri, coborâri, de căderi monetare. Situația este scăpată de sub control, părerea mea”, a mai spus aceasta.

Citește și: Deea Maxer îi răspunde lui Carmen Harra, după ce a fost acuzată că l-a înşelat pe Dinu Maxer: „Să demonstrezi că nu au dreptate”