Deea Maxer îi răspunde lui Carmen Harra, după ce a fost acuzată că l-a înşelat pe Dinu Maxer: „Să demonstrezi că nu au dreptate”

Deea Maxer îi răspunde lui Carmen Harra. În urmă cu doar câteva zile, prezicătoarea a făcut o serie de declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește tânăra în prezent, după divorțul de Dinu Maxer.

09 mai 2023, 10:29
Deea Maxer îi răspunde lui Carmen Harra, după ce a fost acuzată că l-a înşelat pe Dinu Maxer: „Să demonstrezi că nu au dreptate”

Deea Maxer îi răspunde lui Carmen Harra.  Clarvăzătoarea susținea în declarațiile sale că și-a dat seama încă de anul trecut că bruneta ar avea pe altcineva, realizând atunci că urmează să divorțeze mai devreme sau mai târziu de tatăl copiilor ei.

Citeşte şi: Deea Maxer, primele declaraţii despre noua relaţie. Bruneta nu se mai fereşte: „Da, este iubitul meu”

Deea Maxer îi răspunde lui Carmen Harra

Deea Maxer a confirmat abia recent noua relație și în urmă cu puțin timp a distribuit un mesaj pe Instagram, care pare să o vizeze direct pe Carmen Harra, căci bruneta a etichetat-o pe clarvăzătoare în postarea sa.

Va veni o vreme când pacea și liniștea ta interioară va fi mult mai importantă decât să demonstrezi unora că nu au dreptate”, este mesajul distribuit de Deea Maxer.

Carmen Harra, despre noua relaţie a Deei Maxer

I-am văzut de curând în America și când m-am uitat la Deea, am avut sentimentul că ea este într-o altă relație, deși părea totul perfect, se țineau de mână. Mi-am dat seama și cu cine este, asta se întâmpla acum 1 an și jumătate în urmă. Nimeni nu știe cu cine este ea, dar eu mi-am dat seama imediat, dar nu vreau să fac asta publică, nu vreau să o trădez.

Este într-o relație în care ea se simte prinsă, bărbatul nu este român și este extraordinar de puternic, are foarte mulți bani, chestia asta a atras-o pe ea foarte mult. Acest bărbat i-a deschis un nou drum.

În codul vieții lui Dinu există două divorțuri, deci acest divorț nu m-a mirat deloc. Asta a fost o relație complementară, nu a fost o relație karmică și nu a fost decât temporară. Ea e ruptă de câțiva ani. Nu se aștepta nimeni, pentru că ei pozau într-un cuplu ideal și poate chiar au fost la un moment dat.

 La nivelul energetic în care noi ne completăm, relația lor nu era pe viață, ci temporară. Au mai avut un moment de scârțâială, dar nu a știut nimeni, au bravat-o foarte bine. El va încerca să rămână cu persoana asta tânără, ea însă nu știu ce șansă are să ajungă într-adevăr unde vrea ea. Ea are o țintă, este o femeie foarte ambițioasă și independentă.

Pericolul pe care îl are ea este ca până la urmă să rămână singură. Persoana asta la care ea își face multe vise nu cred că o să fie ce anticipează ea. În relația asta ea este cea care a greșit. Tentația la care a fost ea pusă de acea persoană pe care a cunoscut-o a fost uriașă.

E o lovitură karmică dură în final, care s-ar putea să o afecteze în timp. El o să treacă mai ușor peste această ruptură față de ea, el este un om stabil și își dorește o căsnicie reală. Copiii sunt cei mai afectați în această ecuație”, a declarat Carmen Harra, potrivit Wowbiz.ro.