Carmen Harra a dezvăluit metoda prin care atrage banii. În acest fel a reuşit să devină milionară

Carmen Harra a dezvăluit metoda prin care atrage banii. Vedeta trăiește în Statele Unite ale Americii de mai bine de 40 de ani și duce acolo o viață la care mulți doar visează. Are o avere de peste 40 de milioane de dolari, așa cum chiar ea a mărturisit.

29 iun. 2022, 16:51
Carmen Harra a dezvăluit metoda prin care atrage banii. În acest fel a reuşit să devină milionară

Carmen Harra a dezvăluit metoda prin care atrage banii. În momentul când a părăsit România pentru a se stabili definitiv peste Ocean, nu avea în buzunar mai mult de 80 de dolari. În SUA a reușit să atragă prosperitatea într-un timp foarte scurt, iar de curând a povestit care este secretul pentru abundența financiară.

Citeşte şi: Carmen Harra a prevestit moartea soţului ei. Ce mesaj i-a transmis: „Chiar înainte de a muri i-am spus”

Carmen Harra a dezvăluit metoda prin care atrage banii

Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.

Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!

Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră. Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ‘vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem’, nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim.

Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume”, , a dezvăluit Carmen Harra, la Antena Stars.