Carmen Harra a prevestit moartea soţului ei. Ce mesaj i-a transmis: „Chiar înainte de a muri i-am spus”

Carmen Harra a prevestit moartea soţului ei. Vedeta spune că a știut din prima clipă în care l-a întâlnit pe Virgil că aceasta avea să moară mult prea devreme. Mai mult decât atât, l-a şi avertizat că avea o problemă la plămâni.

25 iun. 2022, 14:41
Carmen Harra a prevestit moartea soţului ei. Ce mesaj i-a transmis: „Chiar înainte de a muri i-am spus”
Carmen Harra a prevestit moartea soţului ei

Carmen Harra a prevestit moartea soţului ei. Au trăit o frumoasă poveste de dragoste, până în momentul când bărbatul s-a stins din viaţă. Vedeta ştia că el va muri înainte de a împlini vârsta de 60 de ani. Într-adevăr, Virgil a părăsit această lume la 58 de ani.

Citeşte şi: Carmen Harra a dezvăluit cum face să atragă banii. Toți milionarii lumii folosesc această metodă

Carmen Harra a prevestit moartea soţului ei

L-am cunoscut pe soţul meu după două zile şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. 

Când am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, in calculele mele era că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani.

Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani. În 2001, înainte de a muri, eu i-am spus: Vezi că pe plămânii tăi este o problemă”, a mărturisit Carmen Harra.

Deși timpul a trecut, rănile sufletul nu s-au acoperit, iar iubirea nu s-a stins. Cu dor față de sufletul ei pereche, așa cum îl numește celebra prezicătoare pe Virgil, aceasta a publicat acum în online o imagine veche de cuplu.

Cu my soulmate (n.r. sufletul meu pereche) în NY acum 30 de ani. Și cât te-am iubit, nu te pot uita vorba cântecului. Legea Karmei spune că ne vom întâlni în noua viață. Ce credem devine adevăr!‘”, este mesajul postat de Carmen Harra în dreptul fotografiei cu soțul său.

@carmenharra888♬ Just the Two of Us (feat. Bill Withers) – Grover Washington, Jr.