EXCLUSIV. Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieşteanu: „Am spus că viaţa lui se oprea la 70 de ani”

Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieşteanu. Prezicătoarea a intrat în direct la România TV şi a declarat că, în urma unor calcule, viaţa artistului se oprea la 70 de ani. Vedeta a oferit informații cutremurătoare despre cântăreț.

02 apr. 2021, 08:40
EXCLUSIV. Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieşteanu: „Am spus că viaţa lui se oprea la 70 de ani”
Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieşteanu

Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieşteanu. Potrivit mărturiilor sale, artistul a trecut printr-o cumpănă foarte mare și a declarat că era sceptică cu privire la însănătoșirea acestuia.

Renumitul artist împlinise onorabila vârstă de 70 de ani în urmă cu aproape patru luni, mai exact pe 16 decembrie.

Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploieşteanu

Nu, nu știam dar am fost la emisiunea cu Cristi Brancu si mi-a dat datele lui de naștere si viața lui se oprea la 70 de ani. Eu am spus si în direct ca nu cred ca mai poate sa traiasca din cauza ca s-a terminat firul vietii. Nu, nu a murit de Covid, a decedat ca atat a fost destinul lui„, ne-a mărturisit Carmen Harra.

Citeşte şi: Nelu Ploieşteanu a murit. Care a fost ultima dorinţă a artistului

Florin Condurăţeanu: „Ne amintim acel trio de poveste la carciuma din cartier”

Sunt vagabondul vietii mele maturator de praf de stele la carciuma din cartier unde se canta si se bea, am sa petrec cu amintiri de viața mea, am fost și print si cersetori si om bogat și om sarac, iată se ridica la cer ultimul lautar care reprezenta frumoasa, fermecatoare viața boemă.

Ne amintim acel trio de poveste la carciuma din cartier unde se canta si se bea la șarpele roșu stăteau și cantau asta dinică, iordache și nelu, în mai puțin de o luna a retetant 2 mari lăutari ai acestui gen de cantec de inima albastru pe catanga si nelu eu am știu foarte multe amănunte direct de la marii doctor care s-au luptat pt viața lui sis tiu ca covidul asta a venit ca o lovitură decisivă peste grave boli de plamani pe care nelu ploiesteanu le avea

Plamanul lui nu mai avea elasticitatea era intarziat si nu mai face schimbul, el în ultimele perioade de zile și zile în lupta teribilă a acestei echipe de mari profesionisti în frunte cu prf crincescu la ati floreasca il tineam pe modestul cumsecadele talentatul oar pe aparate care ii preluarea și viața

Este o pierdere mare pt ca acest om era de o modestie și un bun simt extraordinar„, ne-a declarat şi Florin Condurăţeanu.