Nelu Ploieşteanu a murit. Care a fost ultima dorinţă a artistului

Nelu Ploieşteanu a murit vineri dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală. Infecţia cu coronavirus şi celelalte probleme de sănătate pe care le avea i-au fost fatale. Din păcate, artistul în vârstă de 70 de ani a murit cu un mare regret.

02 apr. 2021, 08:28
Nelu Ploieşteanu a murit. Care a fost ultima dorinţă a artistului

Nelu Ploieșteanu a murit. Artistul fusese infectat la începutul lunii martie cu infecția SARS-CoV-2, iar vineri dimineaţă a murit.

Nelu Ploieşteanu a murit. Ultima dorinţă a artistului

Înainte de a murit, artistul a rugat-o pe fiica sa să meargă la cimitir şi să aprindă o lumânare la căpătâiul fiului său.

Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira.”, a declarat un cadru medical din spitalul în care este internat, potrivit cancan.

Nelu Ploieșteanu a avut cinci copii: patru fete şi un băiat. Din păcate, fiul său a murit în aprilie 2018, la numai 32 de ani, după o lungă suferinţă pricinuită de tetrapareză spastică. Cea care i-a fost mereu aproape a fost soţia sa, în ciuta amantlâcurilor. Elena şi Nelu Ploieşteanu sunt căsătoriţi de aproximativ 45 de ani.

Citeşte şi Averea lui Nelu Ploieşteanu. Cui îi rămân banii regretatului artist: „Ştiţi de ce?”

Ultimul mare scandal, apărut de altfel în presă, a fost stârnit în momentul în care soţia aflase că vedeta îi cumpărase amantei o casă din banii familiei. Totuşi, au trecut împreună şi peste acest obstacol.

Recent se zvonea că Nelu Ploieșteanu juca la păcănele, unde cheltuia sume mari de bani.

Nelu Ploieşteanu a murit vineri, 2 aprilie 2021, la vârsta de 70 de ani. Anunțul a fost făcut vineri dimineaţă de către Mara Bănică pe o rețea de socializare. Pe fondul complicaţiilor generate de COVID-19, artistul ar fi fîăcut stop cardiac.

Citeşte şi Soţia lui Nelu Ploieşteanu a ajuns la spital, în timp ce artistul este intubat, la ATI

”Speram să nu primesc niciodată vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu și să-ți odihnească sufletul în Rai!”, a scris Mara Bănică pe rețeaua socială.

Născut pe 16 decembrie 1950, pe numele real Ion Dumitrache, a început să cânte la vârsta de 18 ani în satul natal din Prahova, moment în care şi-a luat şi numele de scenă Nelu Ploieşteanu.

În 1970, s-a mutat la Bucureşti şi a început să colaboreze cu Teatrul de revistă „Ion Vasilescu”, apoi cu mai multe localuri din oraş. Nouă ani mai târziu, a întreprins, cu ansamblul Mugurelul, primul său turneu în străinătate.

După 1990, a lansat peste 15 albume. Cele mai importante colaborări muzicale ale lui au fost cu actorii Gheorghe Dinică şi Ştefan Iordache.