Carmen Harra a stat la masă cu Donald Trump. „Se termină războiul în 2023, se termină cu Putin!” VIDEO

Carmen Harra a fost invitată la emisiunea "Golden Hour cu Jessie", unde celebra clarvăzătoare a vorbit, mai întâi, despre alegerile prezidențiale ce vor avea loc în SUA în anul 2024, apoi despre războiul din Ucraina.

18 nov. 2022, 10:21
Carmen Harra a stat la masă cu Donald Trump. „Se termină războiul în 2023, se termină cu Putin!” VIDEO
Carmen Harra a stat la masă cu Donald Trump. "Se termină războiul în 2023, se termină cu Putin!"

Carmen Harra a stat la masă cu Donald Trump. Clarvăzătoarea susţine că Donald Trump, care și-a depus deja candidatura pentru alegerile prezindenţiale din 2024, nu are nici o şansă să câştige. „În nici un caz Trump nu o să ajungă să conducă! Nu e fit pentru a fi lider și nu trebuia să ajungă președinte în niciun caz! A ajuns prin sfori trase tot de ruși, pentru că lor le convenea să-l aibă pe Trump la putere. La ora actuală nu mai este favorizat, deși mai are putere mare. Nu o să reușească. Trump se răzbună, este un răzbunător, nu trebuie să te pui contra lui. Este un narcisist malign, care nu suportă să nu faci ca el, și este extrem de răzbunător”, a declarat Carmen Harra.

Citeşte şi: Carmen Harra dă verdictul în cazul poveștii de dragoste dintre Theo Rose și Anghel Damian. Ce a declarat despre cei doi

Fosta cântăreaţă susţine că miliardarul aamerican are o atitudine total greșită și față de femei: „Își bătea joc de Nancy Pelosi. Eu o cunosc pe Nancy Pelosi foarte bine. Că a făcut greșeli, o fi făcut, dar este o femeie în vârstă. E o femeie frumoasă, o femeie de bun simț, chiar dacă a mai făcut greșeli. E, ca personaj, e un om bun în esență. Să-ți bați joc de o femeie de 80 și ceva de ani… e prea meschin”.

Citeşte şi: Carmen Harra şi-a calculat data morţii. Clarvăzătoarea ştie când se va stinge din viaţă: „Nu trebuie să-ți fie frică!”

Carmen Harra a dezvăluit la emisiune faptul că l-a întâlnit personal pe Donald Trump, cu care chiar a stat la aceeași masă. „Eu am stat cu Trump la masă și mi-a spus: „Cine ești tu? Cine ești tu să stai cu mine la masă?”. Eu eram nimeni și el este Donald Trump, dar de ce să fii atât de meschin, de mic, de josnic, pentru că nu sunt ca tine? Nu i-a plăcut să stea la masă cu mine, l-a deranjat și a făcut totul ca să-mi dea lacrimile. Pentru asta m-am uitat la el și i-am zis că e un caracter mic”, a mai spus Carmen Harra.

Clarvăzătoarea a vorbit şi despre războiul din Ucraina, despre care susţine că se va sfârși în 2013: „Se termină războiul în 2023, se termină cu Putin!”.