Carmen Harra şi-a calculat data morţii. Clarvăzătoarea ştie când se va stinge din viaţă: „Nu trebuie să-ți fie frică!”

Carmen Harra şi-a calculat data morţii. Este una dintre cele mai populare clarvăzătoare din România şi locuieşte de ani buni în America. De multe ori, aceasta face predicții care se adeveresc și lasă oamenii fără cuvinte.

21 sept. 2022, 22:07
Carmen Harra şi-a calculat data morţii. Clarvăzătoarea ştie când se va stinge din viaţă: „Nu trebuie să-ți fie frică!”
Carmen Harra şi-a calculat data morţii

Carmen Harra şi-a calculat data morţii. Recent, vedeta a dezvăluit că numerologia are căi nebănuite și, cu ajutorul ei, o persoană poate să afle chiar și când urmează să treacă la cele veșnice. Astfel, le împărtășește și fanilor, cum pot face acest lucru.

Citeşte şi: Carmen Harra şi-a luat pistol după ce vila i-a fost spartă și incendiată. „Am fost să îl încerc!”

Carmen Harra şi-a calculat data morţii

Recent, clarvăzătoarea a declarat că știe când urmează să moară, și că a aflat acest lucru cu ajutorul numerologiei. „E bine să-ți cunoști traseul, ca să știi ce să faci cu viața ta. Nu trebuie să-ți fie frică! Eu îmi știu data morții și mi-am calculat-o cu ajutorul numerologiei. Ba mai mult decât atât, îți poți schimba data morții! Unii mor mai devreme decât le este destinat, pentru că sunt uciși sau suferă după o eroare medicală. Dar la fel de bine viața poate fi și prelungită cu ajutorul științei”, a spus Carmen Harra la un post de radio.

Clarvăzătoarea a prezis cu ceva timp în urmă și data în care Regina Elisabeta a II-a avea să moară. De asemenea, spune că un factor important în aflarea unor variabile ce influențează cursul vieții este cifra destinului care, în cazul Suveranei, a fost 7.

Dacă ne gândim la cifra 7, o putem corela ușor cu domnia reginei. Cât a domnit regina Angliei? 70 de ani, deci cifra destinului a dominat parcursul Elisabetei a II-a. I-a fost dat să fie regină pentru exact 70 de ani. Eu am calculat și am știut că regina moare anul acesta. De ce? Nu poate domni mai mult de cifra 7, deci 70 de ani, și cum altfel să părăsească domnia dacă nu prin părăsirea efectivă a lumii fizice. Cifra vieții arată că regina trăiește până la 97 de ani”, a mai spus Carmen Harra.