Carmen Harra anunţă împăcarea anului în showbiz: „Anamaria Prodan face pace cu trecutul, moşteneşte karma mamei”

Partenerul ideal vine în viața ei!  Carmen Harra, despre împăcarea anului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

10 iul. 2023, 21:55
Carmen Harra anunţă împăcarea anului în showbiz: „Anamaria Prodan face pace cu trecutul, moşteneşte karma mamei”

Carmen Harra ştie ce se va întâmpla cu Anamaria Prodan după despărţirea de Flavius Nedelea. Anamaria Prodan a trăit o iubire ascunsă de ochii lumii timp de aproape un an. Însă, la scurt timp după afișarea relației cu Flavius Nedelea, povestea lor de dragoste a luat sfârșit.

Carmen Harra prevede că pe vedetă nu o va aștepta un viitor dureros în urma acestei despărțiri. De asemenea ea prezice că Anamaria va face pace cu trecutul ei prin împăcarea cu Laurențiu Reghecampf. Carmen mai susține că, prin această împăcare, Anamaria Prodan va începe procesul vindecării sale sufletești.

,,Ea atrage relații pasagere (…), însă trebuie să stea o perioadă să mediteze, să aprofundeze ce se întâmplă cu ea, să se vindece și apoi să intre în relația în care trebuie. (…) Ea nu este, încă, un om care a făcut pace cu tot ce i s-a întâmplat. Partenerul ideal vine în viața ei în momentul în care ea va face pace cu trecutul.”, susține Carmen Harra într-un interviu pentru WOWnews.

Carmen Harra anunţă nuntă mare în showbiz: „Îşi vor lega destinele în toamnă, este un moment favorabil pentru el”

Adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Carmen Harra susține că împăcarea cu fostul soț este benefică pentru copilul celor doi, dar, mai ales, pentru ea, deoarece „vindecarea vine prin iertare”.

Totodată pe Anamaria nu trebuie să o afecteze faptul că Reghe are o altă relație. Conform numerologului, această pace o va ajuta pe Anamaria să-și atragă, pe viitor, o karma pozitivă în iubire, căci ea  ,,nu a trăit, încă, iubirea vieții ei”.

Aceste nereușite în dragoste ale vedetei sunt preluate și de către fiica ei, Sarah, care, momentan, este singură. Carmen susține că și viața amorasă a Sarhei este afectată, deoarece ea moștenește karma mamei, fiind vorba, de fapt, de o karma a familiei. Însă dacă mama se va vindeca, în mod sigur se va schimba în bine și situația fiicei, după spusele lui Carmen Harra.

 

Nu în ultimul rand, Carmen transmite o morală publicului, și anume: ,,Urmăriți-vă trecutul și vindecați-vă toate acțiunile voastre greșite dacă vreți să pășiți, în viitor, într-o realitate mai bună.”

Carmen Harra, predicții despre războiul din Rusia: Așteptați-vă la amplificarea acestui război, care ajunge la o explozie. Atenţie la 7 iulie!

Carmen Harra ştie ce se va întâmpla cu Anamaria Prodan după despărţirea de Flavius Nedelea. „A treia căsătorie!”

Carmen Harra ştie ce se va întâmpla cu Anamaria Prodan după despărţirea de Flavius Nedelea. Impresara şi afaceristul şi-au spus „Adio!” după doar o lună de relaţie, dar norocul abia acum urmează să apară în viața Anamariei Prodan.

Celebra prezicătoare Carmen Harra susţine că Anamaria Prodan, care are deja două divorţuri la activ, va întâlni cât de curând și va fi ceva ce îi va marca viața definitiv.

„Este o mare învingătoare, un om extrem de puternic,  o femeia care se naște să aibă forță materială, are energia asta de cifra trei, care este cea mai benefică. Cifra trei sunt oamenii care renasc de o mie de ori din cenușă, este foarte greu să fie învinși, ei reușesc întotdeauna să se ridice la suprafață, din orice circumstanțe. Cifra trei înseamnă simbolul cel mai puternic al echilibrului și al familiei, d-aia are și trei copii”, a spus Carmen Harra, conform wowbiz.ro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. Ce discuţie a purtat cu Luca, fiul antrenorului

„La ea este evident că își va reface viața, că va fi din nou fericită. Este o femeie balansată, puternică, căreia nimic nu îi stă în cale. La ea există a treia căsătorie. Abia a treia este cea care este de durată și de bun augur”, a prezis Carmen Harra.