Carmen Harra, predicții despre războiul din Rusia: Așteptați-vă la amplificarea acestui război, care ajunge la o explozie. Atenţie la 7 iulie!

Carmen Harra a vorbit și despre schimbările climatice care vor afecta întreaga lume, dar şi despre războiul de la graniţele României.

05 iul. 2023, 13:21
Carmen Harra, predicții despre războiul din Rusia: Așteptați-vă la amplificarea acestui război, care ajunge la o explozie. Atenţie la 7 iulie!

Carmen Harra a făcut predicții despre războiul din Rusia, despre ce se va întâmpla în următoarea perioadă cu Vladimir Putin, dar și cum va fi afectată întreaga lume de conflictul din Europa de Est. În plus, perioada următoare va fi marcată de cifra 7, care este mistică din punctul ei de vedere.

Carmen Harra a vorbit și despre schimbările climatice care vor afecta întreaga lume

Carmen Harra a vorbit despre războiul din Rusia, care se va amplifica luna aceasta și are ca scop încheierea conflictului cu Ucraina. Se preconizează că data ar fi 7 iulie, deoarece această cifră este un simbol magic, plin de energii, menit să aibă loc evenimente speciale, istorice.

„Ce urmează să ni se întâmple este absolut incredibil, fascinant. Noi intrăm în luna a șaptea, luna iulie. Șapte este un număr mistic, pentru că se leagă de divinitate. Nimic nu este întâmplător. Ce se întâmplă cu această revoltă din Rusia este doar reflecția momentului de turnură prin care noi omenirea trecem. Așteptați-vă la amplificarea acestui război, care ajunge la o explozie. În următoarele săptămâni o să asistăm la încheierea acestei situații din Ucraina.”

Carmen Harra, despre Jador: „În codul lui genetic există ceva care se transferă de la părinți”

Carmen Harra, previziuni pentru luna iulie
Luna iulie aduce schimbări atât pentru România, cât și în întreaga planetă. Vom avea parte de fenomene la care nu ne-am fi așteptat și situații noi, în care nu am mai fost. Totuși țara noastră nu va avea de suferit anul acesta, iar în cazul Rusiei, se schimbă conducătorul statului.

„Conducerea Rusiei se schimbă”

Vine un bărbat tânăr, înalt, blond și acesta o să conducă Rusia în continuare și se va produce o revoltă. În ceea ce privește România, lucrurile merg spre partea pozitivă. Asistăm la niște fenomene naturale, la care nu am asistat poate niciodată. Următorii 7 ani sunt critici pentru noi. Vom vedea fenomene ale naturii fără precedent, intervențiile altor planete, vom intra în Spațiu și intrăm într-o altă sferă. Anul acesta România e protejată. Lucrurile vin peste noapte în viața noastră și nu le putem anticipa.”, a precizat Carmen Harra, la WOWnews.

Carmen Harra, previziuni optimiste pentru 2023: „Se termină războiul din Ucraina. Anul acesta e un an a lui Dumnezeu”