Carmen Harra aruncă bomba în divorţul soţilor Maxer. Deea l-a înşelat pe Dinu: „Ea este într-o altă relație de ceva timp. Bărbatul nu este român, au încântat-o banii lui”

Carmen Harra aruncă bomba în divorţul soţilor Maxer. Clarvăzătoarea a mărturisit că ea îl cunoaște pe partenerul Deei și și-a dat seama din prima despre cine este vorba, însă refuză să ofere mai multe detalii deoarece nu vrea să o trădeze pe Deea.

07 mai 2023, 10:16
Carmen Harra aruncă bomba în divorţul soţilor Maxer. Deea l-a înşelat pe Dinu: „Ea este într-o altă relație de ceva timp. Bărbatul nu este român, au încântat-o banii lui”
Carmen Harra aruncă bomba în divorţul soţilor Maxer

Carmen Harra aruncă bomba în divorţul soţilor Maxer. Se pare că motivul care a dus la despărţire a fost infidelitatea brunetei, care se află într-o altă relaţie de ceva vreme. Prezicătoarea spune că relaţia lor nu era una pe viaţă, ci un temporară. În această poveste, cei mai afectați sunt copiii și că este posibil ca în viitor să treacă și ei fix prin aceleași dezamăgiri prin care au trecut și părinții lor.

Citeşte şi: Deea Maxer, primele declaraţii despre noua relaţie. Bruneta nu se mai fereşte: „Da, este iubitul meu”

Carmen Harra aruncă bomba în divorţul soţilor Maxer

Carmen Harra a vorbit pe larg și detaliat despre problemele din căsnicia lui Dinu și Deea Maxer. Aceasta a explicat ce i-a despărțit cu adevărat, cine va suferi mai mult în urma acestei rupturi și cine este cel care a greșit și a condus la terminarea căsniciei.

I-am văzut de curând în America și când m-am uitat la Deea, am avut sentimentul că ea este într-o altă relație, deși părea totul perfect, se țineau de mână. Mi-am dat seama și cu cine este, asta se întâmpla acum 1 an și jumătate în urmă. Nimeni nu știe cu cine este ea, dar eu mi-am dat seama imediat, dar nu vreau să fac asta publică, nu vreau să o trădez.

Este într-o relație în care ea se simte prinsă, bărbatul nu este român și este extraordinar de puternic, are foarte mulți bani, chestia asta a atras-o pe ea foarte mult. Acest bărbat i-a deschis un nou drum.

În codul vieții lui Dinu există două divorțuri, deci acest divorț nu m-a mirat deloc. Asta a fost o relație complementară, nu a fost o relație karmică și nu a fost decât temporară. Ea e ruptă de câțiva ani. Nu se aștepta nimeni, pentru că ei pozau într-un cuplu ideal și poate chiar au fost la un moment dat.

La nivelul energetic în care noi ne completăm, relația lor nu era pe viață, ci temporară. Au mai avut un moment de scârțâială, dar nu a știut nimeni, au bravat-o foarte bine. El va încerca să rămână cu persoana asta tânără, ea însă nu știu ce șansă are să ajungă într-adevăr unde vrea ea. Ea are o țintă, este o femeie foarte ambițioasă și independentă.

Pericolul pe care îl are ea este ca până la urmă să rămână singură. Persoana asta la care ea își face multe vise nu cred că o să fie ce anticipează ea. În relația asta ea este cea care a greșit. Tentația la care a fost ea pusă de acea persoană pe care a cunoscut-o a fost uriașă.

E o lovitură karmică dură în final, care s-ar putea să o afecteze în timp. El o să treacă mai ușor peste această ruptură față de ea, el este un om stabil și își dorește o căsnicie reală. Copiii sunt cei mai afectați în această ecuație„, a declarat Carmen Harra. potrivit Wowbiz.ro.