Deea Maxer, primele declaraţii despre noua relaţie. Bruneta nu se mai fereşte: „Da, este iubitul meu”

Deea Maxer, primele declaraţii despre noua relaţie. Bruneta a dezvăluit chipul bărbatului care o face fericită acum, printr-o imagine postată pe reţelele sociale. Totul s-a întâmplat după ce fostul ei soţ a anunţat despărţirea de Ada, femeia care i-a alinat sufletul pentru o scurtă perioadă de timp.

07 mai 2023, 08:44
Deea Maxer, primele declaraţii despre noua relaţie. Bruneta nu se mai fereşte: „Da, este iubitul meu”
Deea Maxer, primele declaraţii despre noua relaţie

Deea Maxer, primele declaraţii despre noua relaţie. Chiar dacă a arătat tuturor cine este este bărbatul care îi face inima să bată din nou, nu a dezvăluit nimic despre acesta, nici măcar numele lui. Pe fundalul imaginii, ea a ales însă să pună melodie, respectiv piesa lui Sam Smith, intitulată ”Fire on fire”.

Deea Maxer, primele declaraţii despre noua relaţie

Aflată însă în compania lui Dinu Maxer, în drum spre un spectacol, Deea a evitat să dea alte amănunte despre identitatea bărbatului.

Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi pus acea fotografie”, a declarat Deea Maxer, pentru Cancan.ro.

Se pare că tânărul respectiv este cel alături de care Deea a petrecut de 1 Mai, pe litoral. Acesta ar fi dus-o la Constanța, unde ea avea un job. Chiar în ziua cu pricina, cei doi s-au filmat în mașina lui. La scurt timp, fosta soție a lui Dinu Maxer a postat o primă fotografie cu cel care-i era alături, fără a-i arăta însă chipul și a face vreo precizare, mai scrie sursa amintită mai sus.

Citeşte şi: Deea Maxer radiază de fericire. A fost așteptată cu flori în miez de noapte: „Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire”

Deea Maxer, mesaj subtil pentru Dinu Maxer

În cadrul unei emisiuni TV, Dinu Maxer a declarat că celebritatea lui, dar și comentariile răutăcioase și neadevărate care ar fi fost spuse la adresa fostei sale iubite, Ada, ar fi copleșit-o. El a menționat că a fost prea mult pentru ea, iar comentariile au afectat relația dintre ei.

Deea Maxer a făcut public un mesaj controversat pe rețelele de socializare, imediat după ce s-a aflat de despărţirea fostului soţ. „Alege oamenii care lasă telefonul din mână și sunt atenți la tine când le povestești cum ți-a fost ziua”, este mesajul pe care Deea Maxer l-a redistribuit pe InstaStories.

Aceste cuvinte pot fi interpretate ca o înțepătură la adresa lui Dinu Maxer, sugerând că el nu a fost atent la ea și că a fost prea preocupat de telefon.