Dinu Maxer pierde bani din cauza divorţului de Deea. Artistul este în culmea disperării: „Au început să anuleze contractele”

Dinu Maxer pierde bani din cauza divorţului de Deea. Cei doi formau o pereche foarte frumoasă şi îndrăgită de public, nu doar în viaţa personală, ci şi pe scenă, acolo unde prezentau împreună un program, de pe urma căruia cei doi câștigau bani frumoși.

02 mai 2023, 16:54
Dinu Maxer pierde bani din cauza divorţului de Deea. Artistul este în culmea disperării: „Au început să anuleze contractele”
Dinu Maxer pierde bani din cauza divorţului de Deea

Dinu Maxer pierde bani din cauza divorţului de Deea. În timp ce bruneta mai are încă un job care pare să-i asigure o sursă principală de venit, artistul se baza pe aceste evenimente. Spre dezamăgirea artistului însă, se pare că foarte multe contracte au fost încheiate după anunțul divorțului.

Citeşte şi: Dinu Maxer le-a prezentat-o copiilor pe Ada, noua lui iubită: „E liniștit, se focusează doar pe relația lor. Ea stă mult la el”

Dinu Maxer pierde bani din cauza divorţului de Deea

Deja am aflat că mi-a picat un botez joi acum! Noi trebuia să mergem împreună acolo, la petrecere. Oamenii ne luaseră la pachet, pe mine și pe Deea.

Oamenii nu au înțeles, însă, că divorțul dintre noi e doar în viața privată, nu și profesional. De când am anunțat divorțul nu ne mai vor la pachet și au început să anuleze contractele pe care le făcusem cu mult timp în urmă!

Eu cu Deea ne înțelegem însă foarte bine după divorț, stăm în același bloc, vorbim zilnic practic. Și în afaceri suntem încă parteneri.

Am încercat amândoi, nu doar eu! A fost o luptă pe care ne-am asumat-o amândoi, cu argumente, am tot încercat să ne înțelegem unul pe celălalt.

Trebuie să recunosc că eu am tras mai mult de căsnicia asta, sau, mai bine zis, eu am acceptat mai greu despărțirea. Pentru mine a fost mai greu să accept că ne apropiam inevitabil de divorț. De aici și lupta mea mai mare și chiar durerea mai mare”, a declarat Dinu Maxer, potrivit Click.ro.

Deea Maxer, despre noua relaţie a fostului soţ

Deea Maxer a vorbit despre noua relație a lui Dinu Maxer. Chiar dacă, iniţial, ea nu a dorit să comenteze acest aspect, acum a intervenit pentru a clarifica situaţia.

Am auzit știrea aceasta, chiar Dinu m-a anunțat de ea în această dimineață, de această știre care se vehiculează. Nu, nu o cunosc pe noua iubită a lui Dinu, nu o cunosc pe Ada, că am înțeles că așa o cheamă. Nu a fost prietena mea, nu m-am intersectat niciodată cu ea, deci este o speculație total neadevărată”, a declarat Deea Maxer, la Antena Stars.