Carmen Harra, despre anul 2021: „Este un an cu extrem de mare potențial”

Carmen Harra face noi previziuni despre anul 2021, care bate la uşă. Mai este foarte puţin şi ieşim din 2020, un an care a surprins tot universul cu apariţia coronavirusului. Celebra prezicătoare a vorbit pe reţelele de socializare şi a spus tuturor ce se va întâmpla cu țara noastră în anul care urmează.

13 dec. 2020, 17:40
Carmen Harra, despre anul 2021: „Este un an cu extrem de mare potențial”
Carmen Harra, despre anul 2021

Carmen Harra, despre anul 2021. Prezicătoarea este de părere că viața se poate transforma într-un adevărat coșmar, dacă continuăm să atragem doar negativitate în jurul nostru.

Citeşte şi: Carmen Harra face previziuni pesimiste. Cât va dura pandemia de covid-19

Lumea în care trăim este reflecția minții noastre. Tot ce proectăm în univers devine realitatea noastră fizică. Este foarte important să știm că tot ceea ce ni se întâmplă, ni se întâmplă din cauza legilor universale ale karmei, legilor universale ale atracției, ale manifestării.

Noi manifestăm lumea în care trăim! Este foarte important cum gândim, este foarte important ce punem în univers și să nu lăsăm niciodată emoțiile negative, gândurile de rău care ne copleșesc, suferințele de orice natură, să ne transforme viața într-un coșmar.

Carmen Harra, despre anul 2021

Iată că suntem încercați prin această pandemie să regândim, să regândim cine suntem și cum trebuie să acționăm în lumea în care trăim, pentru că, din nou, lumea în care trăim, noi o proiectăm! Este rezultatul gândurilor noastre. Nu vine din afară, totul vine din interior.

Citeşte şi: Carmen Harra anunţă ce urmează după pandemie: „Va fi o experienţă catastrofală pentru omenire”

Vă rog, în fiecare zi când vă treziți dimineață, gândiți-vă la lucrurile bune pentru care trebuie să fiți recunoscători, pentru care trebuie să mulțumiți divinității! Mulțumirea de sine și mulțumirea în general este un factor de binecuvântare.

2020 este un an care dublează cifra 2 și ca număr este an 4. Este o cifră feminină și cu toții vrem să scăpăm de acest an, care este un an greu și vrem să scăpăm de anul acesta. Anul 2021 este un an cu extrem de mare potențial”, a spus Carmen Harra pe pagina sa de Facebook.


loading...