Carmen Harra, despre divorţul Anamariei Prodan de Reghe: „Copilul care vine e reîncarnarea fiicei lui pierdute”

Carmen Harra a vorbit despre divorţul Anamariei Prodan de Reghe şi a făcut dezvăluiri uluitoare. Vedeta nu mai dă nici o șansă mariajului, care este deja o poveste trecută antrenorul Universităţii Craiova.

20 oct. 2021, 16:52
Carmen Harra, despre divorţul Anamariei Prodan de Reghe: „Copilul care vine e reîncarnarea fiicei lui pierdute”
Carmen Harra, despre divorţul Anamariei Prodan de Reghe

Carmen Harra, despre divorţul Anamariei Prodan de Reghe. Prezicătoarea spune fetița care i se va naște antrenorului ar fi reîncarnarea copilului pierdut în prima sa căsătorie.

Citeşte şi: Carmen Harra are previziuni sumbre pentru finalul anului 2021: „Ne vom despărţi de OAMENI care rar se nasc”

Carmen Harra, despre divorţul Anamariei Prodan de Reghe

Laurențiu Reghecampf are codul 5, are nenumărate divorțuri înscrise în codul lui nativ! Relația cu Ana era temporară, a intervenit karma. Relația a durat fix 13 ani, la fel ca și cealaltă cu prima soție.

Noua lui soție, căci Corina va deveni soția lui, va păți la fel! Oamenii ăștia trec prin karme similare pe care nu le rezolvă, de aceea se repetă la infinit aceeași situație care pare foarte dureroasă. Oamenii ăștia s-au mai cunoscut în alte vieți.

Persoana care o înlocuiește pe Ana să știe însă ce o așteaptă, pentru că va avea aceeași soartă! Ea îi va da lui Laurețiu o fetiță care este reîncărcarea fetiței care i-a murit din prima căsătorie.

Și relația cu Corina este tot o relație pasageră. S-ar putea să dureze tot 13 ani sau chiar mai puțin. Eu anticipez în viața lui și a patra soție, și al patrulea copil.

Momentul cu Anamaria s-a încheiat, e gata! S-a terminat! Dar karma continuă să funcționeze. El a acționat fără să-și dea seama. El nu reușește să-și încheie karma. Dacă nu divorța acum de Ana, lanțul se încheia aici”, a declarat Carmen Harra, la emIsiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

Carmen Harra a prezis despărţirea dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf

Clarvăzătoarea a prezis

despărţirea Anamariei Prodan de Laurenţiu Reghecampf încă din vară. „Vreau să spun că aceasta a fost o relație foarte bună, foarte compatibilă, foarte interesantă. Doi oameni care s-au iubit extraordinar de mult. Problema între ei au fost banii, prea multe obligații, prea multe afaceri în care e implicată, și atunci se deconectează unul de altul, după 12 ani și ceva de căsătorie.

Pericolul unui divorț este iminent la ora actuală. Cel care provoacă acest divorț este el și nu ea. Este el, care de fapt în codul lui are două divorțuri”, a zis clarvăzătoarea la Antena 3.