Carmen Harra, despre Jador: „În codul lui genetic există ceva care se transferă de la părinți”

Jador i-a șocat pe fani, în urmă cu câteva săptămâni, atunci când a anunțat în mediul online că are o serie de probleme de sănătate și anul acesta va scoate ultimele piese. Carmen Harra vine cu predicţii despre cum va evolua boala cântăreţului.

05 iul. 2023, 10:45
Carmen Harra, despre Jador: „În codul lui genetic există ceva care se transferă de la părinți”

Carmen Harra are vești bune pentru Jador. Artistul nu va fi victima bolii de care suferă și chiar va reuși să treacă cu bine peste tot, cariera lui devenind mult mai înfloritoare.

Carmen Harra a analizat data nașterii artistului și a aflat că amândoi au un aspect în comun. Cei doi sunt născuți în aceeași zi, la 40 de ani diferență. Vedeta spune că artistul a intrat în anii karmici așa că odată cu aceștia au apărut și problemele de sănătate.

Invitată la Online Story by Cornelia Ionescu, Carmen Harra a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are Jador și mai ales cum va reuși să le depășească.

Carmen Harra: „Nu numai că se reface, dar are o perioadă înfloritoare”

El este încercat acum. Când intri în anii karmici, apar și acele boli karmice, bolile genetice, ereditare. În codul lui genetic există ceva care se transferă de la părinți. El este speriat, este tânăr și frumos, e talentat, eu îl apreciez. (…) El trece printr-o perioadă din care are să iasă și o să își continue muzica lui și o să fie foarte bine„, a povestit Carmen Harra, la WOWnews.

Carmen Harra, noi previziuni dure pentru viitorul României: „Creșterea prețurilor este cumplită. Vom vedea revolte fără precedent”

Carmen Harra este de părere că Jador nu primește tratamentul medical potrivit pentru problemele sale de sănătate. Din contră, ea consideră că medicii s-ar putea să nu știe ce să îi facă artistului și chiar să primească un diagnostic greșit.

Vreau să primească tratamentul medical pe care îl merită pentru că nu este tratat așa cum trebuie. Se fac investigații, se pot da diagnostice greșite apropos de sistemul medical, unde i-aș sfătui pe unii dintre ai lui să îmi dea un semnal pentru că sunt mult mai multe lucruri care se întâmplă cu el. Nu este chiar ceea ce cred doctorii și aici este o chestie unde el poate fi ajutat cu niște informații„, a mai explicat ea, în exclusivitate.

Citeşte şi: Carmen Harra face praf noua relaţie „toxică” a Andreei Bălan: „Numerologic vorbind, nu se pot acomoda unul cu celălalt”

Totuși, Carmen Harra are vești bune pentru Jador. Artistul nu va fi victima bolii de care suferă și chiar va reuși să treacă cu bine peste tot, cariera lui devenind mult mai înfloritoare.

El nu va fi victima acestei boli și o să iasă din această situație, chiar îl văd călătorind, îl văd venind în America în viziunea mea. Nu numai că se reface, dar are o perioadă înfloritoare din multe puncte de vedere, o să se întâmple foarte curând„, a mai precizat ea.

Ultimul mesaj postat de Jador pentru fani: „Mulțumesc pentru ce mi-ați dat”

Ultimul mesaj postat de Jador pentru fani. Artistul le-a explicat fanilor că a făcut tot ce a putut să ajungă pe culmile succesului, să-și depășească limitele și să ajungă să se bucure de aprecierea fanilor, mulțumindu-le în același timp admiratorilor pentru tot ce au făcut pentru el.

Citește și: Jador, la detectorul cu minciuni. S-a aflat adevăratul despre relația cu Andreea Bălan și retragerea din muzică

Am visat, sperat, muncit, sacrificat viața și timpul sa ajung un țaran de la marginea suburbiilor Bacăului pe marile scene ale țării! Mulțumesc jadorasii mei pentru ce mi-ați dat!”, este mesajul transmis de Jador, în dreptul unor imagini unde este surprins pe scenă, în timp ce susținea un concert.

Fratele lui Jador a vorbit și el despre problemele de sănătate ale artistului. Jador urmează să facă mai multe investigații în perioada următoare. „Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea multe, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi. Sigur că familia știa.

Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul. E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu!

De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a declarat fratele lui Jador, Răzvan Dumitrache.