Carmen Harra dezvăluiri-șoc despre nepoțica sa! „Sunt convinsă. Este reîncarnarea mamei mele”

Carmen Harra este în culmea fericirii! În urmă cu două luni, celebra clarvăzătoare a devenit bunică, după ce fiica sa Alexandra a născut o fetiță care poartă numele de Alexandrina Anastasia. 

17 sept. 2023, 16:39
Carmen Harra dezvăluiri-șoc despre nepoțica sa! „Sunt convinsă. Este reîncarnarea mamei mele”
Carmen Harra dezvăluiri-șoc despre nepoțica sa!

Carmen Harra dezvăluiri-șoc despre nepoțica sa! Rolul de bunică i se potrivește de minune celebrei Carmen Harra care a dezvăluit un detaliu surprinzător despre mezina familiei.

Citește și Carmen Harra, noi previziuni sumbre pentru români! Schimbarea majoră care va avea loc în România până la finalul anului 2023

Carmen Harra dezvăluiri-șoc despre nepoțica sa!

Recent, clarvăzătoarea a declarat în cadrul unui interviu că micuța Alexandrina este ca un îngeraș și că a reușit să îi descifreze anumite coduri divine, prin care a văzut că va avea parte de un viitor interesant.

„Vreau să spun că sunt tare fericită ca bunică! Fetița asta este o scumpă, este un mic îngeraș, e tare frumușică, o cheamă Alexandrina Anastasia. Are o codificare extraordinar de interesantă și este, zic eu, un copil extrem de reușit și are un destin foarte interesant pentru că eu cu interesul meu de a demistifica codurile astea divine, m-am surprins să văd ce cod extraordinar are”, a declarat Carmen Harra, pentru ciao.ro. 

Mai mult, proaspăta bunică a ținut să precizeze că este convinsă de faptul că nepoțica este reîncarnarea mamei sale, care a murit în urmă cu ceva timp.

„Eu am avut un suflet pereche, pe soțul meu, știu ce important e să ai un suflet pereche și comunicăm cu el. Sperăm că va vrea să se reîncarneze, să vină din nou în familia noastră. De fapt sunt convinsă că îngerașul ăsta este reîncarnarea mamei mele. Fata mea a aflat că este gravidă exact în ziua din luna când mama mea a murit. Foarte interesant. Sufletele de dincolo, când vor să vină înapoi, se întâmplă foarte frecvent, găsesc modalități de a ne da semnale”, a mai spus psihoterapeutul.

Carmen Harra dezvăluie tragedia care i-a schimbat cursul vieții

Clarvăzătoarea „vede” cele mai mari necazuri ale oamenilor și ale omenirii, și, în egală măsură, evenimentele pozitive. Dar același lucru se întâmplă și când este vorba despre propria persoană. Însă, deși știe ce urmează să i se întâmple, nu poate face absolut nimic să schimbe cursul destinului.

Printre evenimentele pe care Carmen Harra le-a „văzut” de-a lungul timpului în ceea ce o privește se numără inclusiv decesul soțului ei. Acesta s-a stins din viață în urmă cu aproximativ 14 ani, răpus de cancerul pulmonar. Vedeta a știut inclusiv că bărbatul ei nu va apuca nici măcar vârsta de 60 de ani.

„L-am cunoscut pe soţul meu şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii. Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. Când am calculat data de naștere a soțului meu, când l-am cunoscut, în calculele mele era că omul ăsta nu o să ajungă la vârsta de 60 de ani. Și a murit cu 2 ani înainte de a împlini 60 de ani. În 2001, înainte de a muri, eu i-am spus: Vezi că pe plămânii tăi este o problemă”, a mărturisit Carmen Harra, potrivit cancan.

Clarvăzătoarea povestea recent că a încercat din răsputeri să-și convingă soțul să ia atitudine cu privire la acest lucru. Acesta, însă, a tratat totul ca pe o glumă, iar ei nu i-a mai rămas decât să spere la o minune, ea știa în sinea ei că minunea nu se va întâmpla niciodată.

„Mereu l-am avertizat, îl rugam să facă un tratament la plămâni. El glumea, spunea că nu i se va întâmpla niciodată nimic. Am încercat să-mi păstrez calmul, nu a fost ușor. Am avut o perioadă extrem de dificilă emoțională. Nu știam cum să îmi liniștesc sufletul. Mă rugam să nu fie adevărat, să se întâmple un miracol”, a mai spus Carmen Harra în trecut, potrivit viva.ro.

Citește și Carmen Harra, previziuni-bombă despre toamna lui 2023: „Vom vedea că prețurile continuă să se scumpească. Este un timp de cotitură”