Se schimbă banii. Carmen Harra anunţă „o nouă monedă unică internaţională”

Tensiunile din ultima perioadă și schimbările pe care toată lumea le vede au fost abordate și de clarvăzătoarea Carmen Harra, care a făcut previziuni cu privire la evenimentele pe care le prevede până la sfârșitul anului 2023 și începutul anului 2024.

14 iul. 2023, 14:17
Se schimbă banii. Carmen Harra anunţă „o nouă monedă unică internaţională”

Carmen Harra continuă să facă noi preziceri. De aceasta dată, renumitul parapsiholog a spus ce se va întâmpla în anul 2023, până la sfârșit. Aceasta prevede intrarea spre o nouă economie și liniștirea tensiunilor care au adus țara într-o situație critică în aceste momente.

Ea a prevăzut, de asemenea și în perioada în care a fost greva profesorilor că vor urma tot mai multe revolte la nivel social și că situații delicate vor ieși la suprafață. Vedem că în această perioadă a pornit o mare revoltă după ce au ieșit la suprafață ororile de la azilele de bătrâni din județul Ilfov. Românii au început o mișcare “Toți știau”, iar cazul care a tulburat țara este departe de a se fi terminat.

Carmen Harra anunţă împăcarea anului în showbiz: „Anamaria Prodan face pace cu trecutul, moşteneşte karma mamei”

Carmen Harra a expus de fiecare dată viziunile și citirile sale despre soarta românilor, chiar dacă ea a ales să-și facă viața în America. Acesta nu se desprinde de locul de baștină și încă transmite informații comunităților de aici.

„Energetic, este o perioadă care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Este însă o jumătate de an considerat numărul lui Dumnezeu pentru că intrăm în spațiu. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este un an de revelație, este un an în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm în acestă jumătate de an. O să pornim într-o altă direcție”, a spus Carmen Harra.

„Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta în a doua jumătate a lui 2023. Per total e o perioadă în care vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință”, a mai spus Carmen Harra.

„Dar anul care vine are o forță, parcă o forță divină neobișnuită, atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Joe Biden, cum ar fi Regele Charles și Papa de la Roma”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra, predicții despre războiul din Rusia: Așteptați-vă la amplificarea acestui război, care ajunge la o explozie. Atenţie la 7 iulie!

Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva. Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra, pe numele său real, Carmen Mureșan, a făcut carieră la nivel internațional din răspândirea tainelor mai puțin cunoscute oamenilor și a prezicerilor, care s-au adeverit la un moment dat. Parapsihologul a bifat nenumărate apariții, atât în presa națională, cât și în străinătate, în care a abordat subiecte precum numerologie, psihologie și citirea viitorului.

Carmen Harra și secretul banilor: „așa atragi banii!”

Clarvăzătoarea Carmen Harra este celebră pentru previziunile sale, dar și pentru sfaturile de aur pe care le oferă oamenilor. De data aceasta, Harra ne învață un principiu simplu despre cum putem să atragem banii în viața noastră. Potrivit clarvăzătoarei, oricine aplică acest principiu se va putea bucura de bani și de prosperitate.

Carmen Harra a povestit că acest principiu simplu a ajutat-o să devină milionară. Aceasta a povestit că a ajuns în Statele Unite cu doar 40 de dolari, însă în puțin timp a ajuns să aibă bani să își îndeplinească toate dorințele.

„Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama. Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a dezvăluit Carmen Harra, la Antena Stars.
Cum să atragem banii în viața noastră?

„Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră.

Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ‘vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem’, nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim.

Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume”, a spus clarvăzătoarea.