Carmen Harra, dezvăluiri tulburătoare despre conflictul din Israel: „Toate războaiele mondiale au început sub cifra 5”

Ultimele câteva zile au schimbat total dinamica geo-politicii la nivel mondial. Conflctul din Israel a destabilizat total liniștea și pacea, iar Carmen Harra a vorbit despre care sunt previziunile și cum va evolua acest război.

09 oct. 2023, 21:44
Carmen Harra, dezvăluiri tulburătoare despre conflictul din Israel: „Toate războaiele mondiale au început sub cifra 5”
Carmen Harra, dezvăluiri tulburătoare despre conflictul din Israel: „Toate războaiele mondiale au început sub cifra 5”

Întreg globul a fost cutremurat de situația conflictuală din Israel. Bilanțul a ajuns la cifre îngrozitoare, fiind până în prezent aproape 1000 de morți și alți mii de răniți. Oamenii de pretutindeni sunt speriați de faptul că lucrurile ar putea evolua într-o direcție total nepotrivită, iar acest conflict ar putea duce la un al 3-lea Război Mondial.  În acest context, Carmen Harra a vorbit despre previziunile cu privire la această situație.

Citește și: Cât costă repatrierea din Israel. Prețul unui bilet de avion a explodat, în timp ce multe companii aeriene și-au suspendat zborurile

Celebra clarvăzătoare a împărtășit cu internauții diverse previziuni cu privire la situații limită din socitatea românească sau cu privire la probleme de nivel global. Carmen Harra a reușit să câștige încrederea mai multor persoane. Unele dintre previziunile vedetei s-au adeverit. Iată ce spune despre conflictul din Israel.

„Eu cred că acest conflict se va atenua, poate o să dureze o săptămână, două, nu știu exact, dar nu va dura mult, se va aplana conflictul. Israelul va ataca, la rândul lui, va avea ajutoare din partea Americii, Turciei, deci să nu vă fie frică, nu asta duce la al treilea Război Mondial. Problema este că toate războaiele mondiale au început sub cifra 5. Asta este cifra războiului, divinitatea ne avertizează și vorbește sub o cifră, care ne spune ce se va întâmpla.”, spune Carmen Harra, pe rețelele de socializare.

Potrivit mărturisirilor făcute de Carmen Harra, dacă acest conflict nu se va încheia până la finalul anului, atunci un război de proporții ar putea izbucni în lume.

„Dacă intrăm în 2024 sub influența acestui război, atunci un război mondial de proporții cum n-a cunoscut omenirea niciodată se va declanșa, pericolul există, doar că altele vor fi circumstanțele. Dar eu văd că acest conflict se aplanează, eu folosesc niște calcule care ne arată cât de periculos este momentul.”, a mai spus Carmen Harra.

Situație dramatică în Israel

Tot mai multe victime sunt înregistrate în urma atacului violent al Hamas asupra Israelului. Aproape 1.000 de persoane au fost ucise de extremiștii care au pătruns în țară.

Înafară de numărul morților care se apropie de 1.000, Ministerul Sănătății spune că până în această după-amiază, 2.506 răniți au fost transportați la spitale, inclusiv 23 care sunt în stare critică și 353 care sunt grav răniți, notează The Times of Israel. Hamas a lansat sâmbătă un atac pe scară largă asupra Israelului capturând sau ucigând foarte mulți civili și militari.

Printre oamenii uciși în Israel se numără și un român cu dublă cetățenie, a anunțat luni Ministerul Afacerilor Externe de la București. Este vorba despre un soldat care activa în Forțele Armate ale Israelului. Premierul Marcel Ciolacu a declarat la Varna, unde participă la reuniunea trilaterală România – Bulgaria – Grecia, că o persoană care are şi cetăţenie română şi-a pierdut viaţa în urma conflictului din Israel şi a precizat că statul israelian este îndreptăţit să îşi apere ţara cu toate forţele.

„Contextul internaţional impune şi mai multă solidaritate între statele partenere, care împărtăşim aceste valori. Mă refer aici la tragedia prin care trece şi poporul israelian, după cele prin care trece poporul ucranean. România condamnă cu tărie atacurile teroriste asupra teritoriilor şi cetăţenilor statului israelian. Şi îmi exprim regretul profund pentru victimele acestor atacuri şi transmit condoleanţe familiilor îndoliate”, a afirmat premierul.

Citește și: Gigi Becali, afirmații halucinante despre războiul din Israel: „E în avantajul nostru, miliardele sunt la ei”