Carmen Harra, după logodna Adrianei Bahmuţeanu cu iubitul din America: „O poveste foarte frumoasă de iubire”

Adriana Bahmuţeanu şi iubitul ei, George, s-au logodit. Cei doi îndrăgostiţi au povestit recent că cea care le-a făcut cunoştinţă este Carmen Harra, pe care George a mărturisit că o cunoaşte de 14 ani.

29 iul. 2022, 10:09
Carmen Harra, după logodna Adrianei Bahmuţeanu cu iubitul din America: „O poveste foarte frumoasă de iubire”

Adriana Bahmuţeanu se mărită. Vedeta TV şi iubitul ei, George, s-au logodit la biserică şi au depus şi documentele la starea civilă pentru a deveni soţ şi soţie cu acte. Cea care le-a făcut cunoştinţă este nimeni alta decât Carmen Harra.

„Mă bucur că am ocazia să vorbesc despre o poveste foarte frumoasă de iubire. (…) Acum 14 ani, eu vin în România după 17 ani de dispariție și particip la o emisiune cu o femeie frumoasă, superbă, Adriana Bahmuțeanu, ea fiind căsătorită cu Prigoană (n.r la vremea respectivă) și ea mă întreabă în direct, în emisiune, dacă rămne cu Prigoană și eu spun „aboslut, nu”. (…) Tot acum 14 ani, exact în aceași timp când o cunosc pe Adriana, mă sună un bărbat, George, din California, și îmi spune că el s-a căsătorit și eu îi spun că soția lui va murit. În același timp îi cunosc pe amândoi”, a mărturisit Carmen Harra, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri șocante după scandalul cu Buhnici: „Mă deranjează cum sunt privite femeile în România de bărbați. Niște bădărani. Îmi fac poze și apoi comentează celulita mea”

Adriana Bahmuțeanu și George Steven s-au cunoscut în momentul în care bărbatul a venit în România şi Carmen Harra i-a cerut să se întâlnească cu Adriana pentru că avea de trimis un colet.

„Acum câteva luni, George mă întreabă dacă vrea să-mi ducă un pachet în România. (…) Sunt doi oameni care au trecut prin karmele lor, prin problemele lor. (…) Când ajunge la București îi zic: Nu vrei să te întâlnești cu asistentul meu și cu Adriana? (…) El o urmărea cu două luni înainte de acest eveniment. (…) Când s-au cunoscut a fost o nebunie, o atracție incredibilă”, a mai spus Carmen Harra.